Helgen

Heihei alle våre kjære lesere der ute!

Må bare si dere det at vi er ferdig med muntligeksamen! En utrolig herlig følelse. Trine kom opp i norsk og Martine naturfag, for dere som lurer på det. 

Ellers så skulle vel egentlig dette innlegget blitt postet for ett par dager siden, men det er først nå vi har tid. Helgen var hvertfall utrolig morsom. Fem herlige jenter kom hit til bondelandet på fredag og dro igjen på søndag. I løpet av helgen gjorde vi jo en del YOLO- ting, som alltid er like morsom. Så fikk vi teipet litt på verdensteipen. Hvis dere ikke har hørt om den så besøk bloggen dems >HER<.


- M & T

Bursdag

♥Herlige gjengen


Vil DU hjelpe oss?

 


Hallo dere ! ♥

Da tenkte vi at noen av dere søte leserene våre kan hjelpe oss å lage header! Vi har jo som dere sikkert sett ikke hatt noe header tidligere, men nå vil vi virkelig få litt mere personlig preg på denne bloggen. 

Så hvis DU har lyst å lage en header til oss hadde vi blitt kjempe glade! Send inn bildet til matetwins.blogg@hotmail.com, og legg gjerne med blogg adressen din ( hvis du har) slik at vi kan linke til bloggen din når vi legger ut de forskjellige bidragene. 

Vi vil ha ett litt vinter aktig preg over den. Og det kan stå " Trine & Martine" og evt. "matetwins.blogg.no" hvis det funker. Ellers er alt opp til dere. Bruk de bildene som er over. 

 

Håper mange av dere vil hjelpe oss! 

 

 - Trine & Martine

En ny ide !

 

Hallo dere! Lenge siden sist vi skrev et ordentlig innlegg, men nå har vi tenkt ut en liten ide som vi tror kommer til å bli ganske bra !

Vi skal nemmelig spørre forskjellige gutter som vi kjenner om de vil være med oss å blogge i 2 - 4 uker ! 

Da kommer de nok til å blogge om hva de gjør, outfit og det de rett og slett velger selv å blogge om.  Grunnen til at vi gjør dette er for å få litt mere varjasjon i bloggen og kanskje litt mere spennende for dere å lese den også!Vi har allerede funnet måndensblogger, så gled dere til å få vite hvem det er ! 

 

Håper dere liker det ! 

- Martine & Trine

Må gjøre video !

Hallo dere !

Nå har vi tenkt til å ha en liten "må gjøre video", altså en video som dere bestemmer vi skal gjøre på. 

Så sleng igjen en kommentar om hva du vil vi skal gjøre. Gjerne flere ting også, så plukker vi ut noe. 

Avsluttes imorgen (lørdag) kl 17 !!

-Trine og Martin


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennJuni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011


Blogg
Gjeste innlegg
Martine
Martine - Bilder
Meninger
Måndens blogger
Outfit
Trine
Trine&Martine
Video

bilde
hits