Got something beautiful

Martine ga meg en gave før hun dro i stad, men hun sa jeg ikke måtte åpne den før hun hadde dratt, kanskje like greit. For da hun hadde dratt åpnet jeg den og det var bilder av oss men det fineste var et 3 siders håndskrevet brev med de nydligste ord. Det var så utrolig fint og søtt skrevet så jeg satt og gråt skikkelig da jeg leste det. 

 

STOKASTOKA!

På mandag reiser 10. trinn på klassetur til Trysil! Men ettersom jeg skal på to møter i morgen må jeg blogge i dag. 
Vi reiser som sagt på mandag og kommer hjem på onsdag, men da er det full øving til avslutningen med vitnemålsutdeling så det blir desverre ikke noe ordentelig blogging fra meg før på fredag da sommerferien starter! Tar jo med kamra så dere får se bilder da vi kommer hjem 

 


- Trine Emilie

Tilbake.

Tilbake hjemme i kalde Norge etter 15 fantastiske dager i Spania! Virkelig elsker Spania, skulle gjerne bodd der. Vurderer å flytte ditt for en periode når jeg blir eldre. Fikk kjempe mange spm ang turen hit på Facebook så jeg bare samler opp alle sammen og tar en videoblogg i løpet av de neste ukene. Så om du lurer på noe er det bare å spørre. Mobilblogger så blir bare iPhone bilder fra paradiset, kommer ordentlige bilder i morgen.

Noe du lurer på ?
- Trine Emilie

de burde.

Disney burde lage en prinsesse uten hår. Slik at hver lille jente i verden som har bekjempelse av kreft vet at de er vakre!- Trine Emilie

Slik går nu dagan!

I dag tenkte jeg at jeg skulle være flink å øve til mattetentamen som er i morgen !

Tenkte det ville gå bra!

Skikkelig klar! Motivasjon på topp

Så kom det noe jeg ikke forsto

Så jeg Ble litt trøtt! Hvertfall av og se at det er over 40 ting vi må øve på!

Tenker bare...

At jeg legger meg og at det får gå som det går!

Når kulden kommer, kommer også

Forkjølesen! Jeg eier rett og slett ikke immunförsvar. Hadde lungebettenelse like etter sommerferien faktisk og tror den er her igjen . Legen i morgen har så vondt i brystet, blir nok sittende inne noen dager.

- Trine Emilie

JEG hater..

Kjører på med ett jeg hater-innlegg. Vet det er kjempe mange som ikke liker dette, og syns det er bedre å heller fokusere på det positive. Men jeg gjør som Fanny ! Digger den jenta.

-  Jeg hater når jeg har satt alarmen til å ringe halv 7 og jeg våkner og tenker jeg kan ligge en halvtime til også når jeg våkner igjen er klokken halv 9!

- Jeg hater når overlegene berter sender deg bitchie blikk

- Jeg hater at alle er så opphengt i den canada goose videon som forresten ikke er sann ! BLI VEGETARIANER, IKKE BRUK SMINKE OG DUSJ. De mishandler faktisk det kjøttet du spiser mer ! 

- Jeg hater hater hater når du skriver en ting på facebook da som foreksempel ´´  I know who you are ´´ også er det en dude som kommenterer  du brukte feil tegn det er dette tegner " og ikke dette `` ! Da kjenner jeg virkelig det KOKER inni meg. Alle forstår hva man mener uten at det skal være en som retter alt ! 

- Jeg hater når noen legger ut et bilde av seg selv også får man en kommentar som dette " åh, du er så pen du ! "
og svarer med dette " TUSENTAKK ! Men jeg liker virkelig ikke dette bilde av meg selv " HVORFOR LEGGE DET UT DA?
 
- Jeg hater når du legger ut en sang eller hører på en sang så er det en eller annen som sier " Den er så 2010" eller " den er så gammel " Hallo? Sanger går ikke ut på dato liksom. De kan være bra ja til og med om de er fra 90´tallet !

- Når man lærer noe nytt også er det en eller annen nerd som skal virke super flink å rekker opp hånden og spør om helt utrolig teite åpenbare ting som det fleste forstår men som det kun spør om for å virke smarte !

- Jeg hater når jeg går inn på doen på kjøpesenteret eller på skolen og det står fult av girls og sminker seg, tupere håret og fniser ! DET ER EN DO.

-Jeg hater når folk har nye profilbilder på facebook og deler det en gang i timen bare for og få flere likes og kommentarer !

- Jeg hater mega tynne jenter står og sier " jeg er så feit " " kan ikke spise mer nå "  Se deg i speilet jente !- Trine Emilie

Photoshoot - Martine

Her var noen av bildene jeg tok av Martine i sta . Hva syns du?

-Trine Emilie

skogtur med Lillesøster !

Var en liten tur i skogen i sta med Thea , veldig koselig .  Thea er forresten 11 år for de som lurer og det er hun som tar omtrent alle bildene av meg .  
 Ekkelt å finne et slikt kors midt ute i skogen .

-Trine Emilie

Outfit - Trine
Øredobber // Pinkyswear - Topp// BikBok - Bukse// Vero Moda .

Hva syns du ?
- Trine Emilie 

 

Note to myself - smile !


- Trine Emilie


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennAugust 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011


Blogg
Gjeste innlegg
Martine
Martine - Bilder
Meninger
Måndens blogger
Outfit
Trine
Trine&Martine
Video

bilde
hits