Høst

 - Martine

rain.


//NIKON D5100

 

- MARTINE 

Trine & Rikke

Her er resten av bildene jeg tok av Trine og Rikke på fredag. Hva syntes du?

-Martine

Rikke
Her er bildene av Rikke. Sier bare en ting gutter: Hun er singel !!!!

 

-- Martine

backstage photoshot

 


Nå har vi nettopp hatt en liten photoshot med Trine og Rikke som modeller. Ble veldig mange bra bilder syntes jeg, så resultatet kommer iløpet av kvelden, lover!

-Martine

Bilder fra fotoshot - del 2


Var utrolig morsomt å være i studioet hos Haslien og ta slike bilder av venner. Setter veldig pris på at jeg fikk et slikt tilbud av dem da jeg var på utplassering der! 

Les mer om da vi var der på bloggen til Jeanett her: http://www.haslien.no/blogg/?p=3178 , utrolig fin blogg og kjempe mange fine bilder foressten !


- Martine

Husker dere?

Husker dere da jeg var hos Haslien fotografene og fikk låne studioet? Ganke lenge siden, men da tok jeg jo hvertfall noen bilder av venninene mine. Men så skjedde det så utrolig mye etter jeg hadde tatt dem, så jeg rakk bare redigere halvparten av dem, og glemte de litt. Så fikk jeg jo såklart utrolig dårlig sammvittighet etterhvert, men nå er hvertfall de fleste klare. 

Her er noen av dem:kommer flere!

 

- Martine

Karen

Igår hadde jeg en liten photoshot av min søte nabo, Karen ♥

 Her er noen av dem :

 Hva syntes du ?

-Martine

Foto studio

Hei alle søte 

Husker dere da jeg var på utplassering hos Haslien fotografene? Men hvertfall da fikk jeg et kjempe kult tilbud om å komme til dem igjen å låne studioet dems på kveldstid med venner eller hvem andre jeg ville ta med. 

Så da valgte jeg å ta med meg denne herlige gjengen her:Vi var der ca kl 6 og kom hjem halv 10, kunne sikkert ha vært der mye lengere også hvis det hadde vært opp meg og de andre.  Var kjempe gøy !Så gled dere til det kommer flere bilder. Må bare redigere de og sånn først. 

 

Besøk forresten bloggen til Jeanett >HER< , trur hun har blogget om da vi var der !

 

- Martine

summer night.

// privat, nikon D5100

Savner sommeren. Varmen. Da det aldri ble mørkt. Kunne bade hele døgnet uten at vannet var kaldt. Oppe lenge. Skole fri.  Bli brun. Være på stranda. Sommer er bare mye bedre en høst!

 

Noen andre som savner sommeren?

 

- Martine

Aksjonsdag


Har hatt aksjonsdag idag eller i går blir det egentlig nå. Vi og 2 andre var tiggere, altså vi gikk rundt på skolen og tigget penger av andre. Og på 1,5 time samlet vi inn hele 1237,5 kr! Kjempe fornøyd ! 

Her er altså noen bilder som ble tatt, sånn ca alt er kødd, bare så det er sagt. Kommer flere også, men nå skal vi legge oss! Kommer forresten en video i morgen også, så gled dere ! 

 

- Martine & Trine

Søte modeller !


//nikon D5100//

 


Siden det ikke var så mange å ta bilder av i studio idag, så fant vi noen katter ute som vi tok med inn, syntes de ble ganske søte jeg. Hva syntes du ?


-martine

 

Haslien Fotografene

Idag har vært siste dagen min hos Haslien Fotografene. Har vært der siden mandag og det har vært kjempe bra! Har vært med på barne og nyfødt - fotografering, modell fotografering og alt det som skjer fra ett bilde blir tatt til det er på veggen eller i ett album. Må si det er mye altså. Mye mere enn det jeg hadde tenkt meg, så nå skjønner jeg faktisk hvorfor prisen er så høy når det gjelder fotografering. Også har jeg lært med litt innen photoshop, utrolig bra program!

Og folkene som jobber der, Marion og Jeanett var utrolig koselige, med mange ideer og alltid blide! Ble faktisk også tatt noen bilde av meg, som jeg redigerte selv i photoshop idag, og fikk med meg ett hjem, ble veldig fornøyd! Anbefaler virkelig alle som har tenkt seg en familie fotografering eller med venner om å dra dit. Dere blir garantert fornøyd ! 

Tok også en del bilder i studio der. Ble ganske mange som jeg vil dele, så har delt det på to innlegg. 

//nikon D5100 //

 

 

Har du vært hos fotograf før?

 

-Martine

 

Utplassering

Hallo : ) 

Var jo på utplassering igår også, men da glemte jeg og ta bilder også var jeg heller nesten ikke på dataen fordi jeg var opptatt ca hele dagen. Var faktisk på kino men Trine, så knerten i knipe! Ahh , bare elsker den pinnen der!♥ også var det håndballkamp for søsteren min etter det.

Men over til utplasseringa. Noen som lurte hvor jeg skulle og nå er jeg hos Haslien fotografene, i Sarpsborg. En mor og en datter som jobber der. Tenker jeg skriver mere om det en annen dag. Men det er hvertfall kjempe morsomt å være der ! Er siste dagen min imorgen, så skal jeg på en annen plass på torsdag og fredag.

Her er noen bilder fra idag :


 

Hva syntes du ?

 

-Martine

 

Summertime


/privat/

-martine

on my way to your heart

 Syntes om bilde?

 

-martine 

Bilder av søster

Tok noen bilder av søster igår. Gjorde det egnelig mest for å teste ut litt innstillinger på kamera, fant også ut at det var utrolig mye jeg ikke viste om det til å ha hatt det i 4 månder. Men hvertfall , her er noen av de : 


Hva syntes du om bildene ?

 

-martine

ALL STAR - Converse

 


 // Martine Aaen //

 

Syntes om bildene?

 

-Martine


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennOktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

 • » Blogg
 • » Gjeste innlegg
 • » Martine
 • » Martine - Bilder
 • » Meninger
 • » Måndens blogger
 • » Outfit
 • » Trine
 • » Trine&Martine
 • » Video


 • bilde
  hits