Oslo


Hei dere!

Idag kom søteste Olja helt fra Tynset for å besøke meg her i Skiptvet et par dager. Jeg møtte henne i Oslo og vi gikk og handlet og spiste på Fridays. Veldig koslig♥

 

- Martine

Update

Hei dere!

En liten update fra livet mitt . Bloggingen har ikke akkurat vært på topp i det siste, og kommer nok ikke til å bli det heller, grunnet av at vi begge på går vgs og tiden strekker desverre ikke til. Men jeg kommer ihvertfall til å komme med noen innlegg av og til, da det passer meg.

Tok med kamerat på skolen idag og tok et par bilder, videoen av at jeg svarer på spørsmålene om Trine kommer også snart ut. Lovte jo at den skulle komme ut før September er over.

 

-Martine

tilbakeDa er man tilbake til bloggverden. Bryllupet er over og hverdagen og skolen starter snart igjen. 

I kveld har jeg vært barnevakt for Selma, altså valpen våres. Også skal søteste Aina natte over her. Ikke så mye som skjer fortiden, hvertfall ikke så mye å blogge om. Men følg med imorgen, for da kan dere starte å stille spm om Trine! 

Ha en fortsatt fin natt♥

- Martine

stress

Hola!

Da blogger jeg igjen! Medeieren av denne bloggen har mast på meg i flere dager nå, men tiden har ikke vært tilstede før nå. Men hvertfall, nå har jeg altså flyttet til Tynset. Denne uka her er veldig stressende, min far og kommende stemor skal gifte seg til lørdag, og tiden blir derfor prioritert til å ordne i stad til det. 

Noen bilder fra den siste uka tatt med Iphonen:


Jeg har også lagt merke til det forrige innlegget Trine laget om at dere kan spørre Trine om ting om meg og hun svarer, tenker det kan bli inntressant, så jeg kjører nok i gang en motsatt iløpet av uka/neste uke.

 

- MARTINE

interessant torsdagskveldSom bildene viser så har denne kvelden gått til popcorn spising, å se på morsomme klipp på youtube og en liten photoshoot med kveldens bestevenn, en kattunge. Den ble forrresten temmelig misslykket, katten ville heller løpe rundt, fokuset ble heeelt på jordet og selvutløser er rett og slett noe dritt. 

Jeg er forresten i Gjerstad nå, hos mine besteforeldre. Drar hjem i morgen, og da har jeg altså vært her i 2 uker! Lager et lite innlegg om hva jeg har gjort de ukene senere, siden jeg ikke akkurat har vært den flinkeste til å oppdatere denne bloggen. Skrives

- MARTINE ANDREA

VolleyballHan er singel gutter ! 
Været i dag har vært herlig og vi (noen i klassen) bestemte oss for å fra på skolen på kvelden for å spille volleyball. Så da ble det jordbær, sjokolade og brus. Også mange herlige mennesker.

Kjempe koselig ♥

 

Hva har du gjort i dag?

- Martine

 

Bursdag!

For en herlig dag!

Altså i dag har jeg fylt mitt 16. år, og det har vært supert! Jeg har noen helt fantaskiske venner som jeg har vært med i dag, og gjort dagen min helt super!

Så et lite bildedryss fra dagen ( alle bildene er tatt med Iphonen, så det forklarer kvaliteten):


Våknet opp til denne kaken som min kjære søster hadde laget, og hadde felles frokost med familien før jeg dro på skolen.Så dro jeg på skolen og der har jeg noen super herlig venner, Rita og Rikke som hadde baket oreokake og muffins! Takk igjen ♥


Etter skolen så dro jeg, Trine, Sofie og Stina til Oslo. Der spiste vi på Fridays, handlet litt små ting og bare koste oss i det herlige været!
Må si jeg er kjempe fornøyd med dagen min, kunne ikke hatt det bedre♥

Også annbefaler alle å se på denne søte filmen mis søteste bestevenn lagde til meg!

  

Herlig helg!

Hallo dere! 

Tenkte bare og oppsummere våres helg. Ble bare Iphone bilder siden ingen hadde med speilrefleks. Ikke den beste kvaliteten, men bedre en ingenting! Trine har tatt en del av bildene

Men på fredag tok jeg og Trine toget til Oslo. Gikk litt og handlet og slikt før vi møtte noen jenter fra et kurs vi var på i 9. klasse. Vi spiste på Fridays og gikk til spikersuppa og tok et lite intervju med noen tilfeldige folk vi møtte. SUPER GØY!


 
Søte jentene Elise, Andrea, Emilie, Hilda & Dina ♥Etter de måtte dra, gikk vi til Onkelen til Trine og sov over der. Som forresten bor i en suuuper fin leilighet. På lørdagen dro vi til Bærum, også kalt Sandvika Storsenter. Der vi møtte noen venner, blant annet "eks måndensblogger" , Johann.  ( Hvis dere ikke husker noen av innleggene hans, se på sidelinjen og under den kategorien som heter "måndensblogger" der ligger alle innleggene hans!)
Nils & Thomas som var med Johann, koslige gutter!

 

Så etter en del timer i Sandvika, dro vi tilbake til Skiptvet og der ble det jentekveld og overnatting med jentene, koselig!♥


Så dette var da min/våres helg!

Hva gjorde du?

- Martine

Hjemme spa

Hadde en liten "spakveld" istad. Utrolig deilig å bare slappe av helt noen ganger, og ikke tenke på noen ting. Prøver faktisk å få til slik at jeg har "spakvelder" hver søndag. Har bare funkert 2 av 4 søndager, men skal nok bli flikere til det også!

Grunnen til at jeg ikke har blogget på en stund er at macen min er ødelagt, og har ennå ikke kommet hjem fra reprasjon. Og det har da betydd at jeg enten ha måtte blogge fra ipaden eller iphonen, men føler ikke det blir så bra ( gjør foressten det nå). Orker uansett ikke å ha en blogg der jeg MÅ blogge hver da, så da kommer det heller innlegg fra meg, da det passer meg !

-martine

øving og ny start?
Nå sitter jeg her og prøver og øve til en naturfagsprøve vi har imorgen. Men som alltid så er jeg utrolig dårlig på å øve. Stoffet er ikke så vanskelig, men det å øve er vanskelig..og kjedelig. 

 

OGSÅÅÅ.. Jeg trur jeg og Trine skal starte å blogge for fult igjen snart. Enkelt å si det, men ganske vanskelig å holde det. Men det er jo lov å håpe! Skjer jo hvertfall en del i helgen som kan være artig å blogge om!

 

- Martine

alene i 2 uker..

Hallo dere! 

Må bare først beklage for at videoen ikke funker, men vi har tatt med på offentli, så jeg veit rett og slett ikke hva som har skjedd. Er ikke så flink på slike ting heller, så veit ikke hva jeg skal gjøre..

Men så, over til overskriften. Nå har min kjære bloggpartner dratt til syden i 15dager, så det betyr nok at det er bare jeg som må holde den bloggen oppe. Kan jo hende hun poster noen innlegg, men veit jo ikke hva hun prioriterer.

Men siden jeg skal blogge alene da, så veit jeg egentlig ikke helt åssen det skal gå. Har nok ikke den største blogglysten fortiden, føler egentlig jeg bare blogger til en vegg. Så hvis dere vil ha noen innlegg, så les bloggen og kommentere så kommer det nok flere innlegg! 

 

Og hvis dere har noen forslag til hva dere vil se på bloggen her av innlegg eller videoer, så tar jeg imot alle forslag! Har egentlig ikke den beste fantasien fortiden..

 

- Martine 

Hyggelig kveld Hadde en kjempe koselig kveld igår. Først middag hos oss med familien og to andre familier, også var jeg med venner hos Karen etterpå. Håper dere også hadde en hyggelig kveld ! ♥

- Martine

Godt nytt år alle sammen !
 

Vil bare ønske dere fantastiske lesere et GODT NYTT ÅR ! Dere er best, uten dere hadde nok det ikke vært noe blogg, og tusen takk til alle som har gitt respons på innleggene og holdt oss oppe !

Håper neste år  blir like bra som 2011 med dere  ! ♥

 

- Martine (& trine)

Hjemme !!

Hallo alle lesere der ute !

Nå er jeg hjemme i Skiptvet igjen. Har vært en ukes tid oppe på Tynset, veldig koselig som vanelig!

Må bare først si det at Trine har vært utrolig flink til å blogge mens jeg har tatt ferie. Kan vel innrømme at jeg ikke er den som har vært flnkest til å blogge her den siste tiden, så det kan jo hende jeg blir flinkere en liten periode, selvom jeg synes Trine klarer seg utmeket alene! Så ja, ganske trøtt nå etter en ganske sen kveld igår og opp altfor tidelig idag ( kl 7!!!) Så da tar jeg natta, og kommer sterkere tilbake imorgen , natta småtroll !

 

- Martine 

Christiania teater nesteNå drar vi straks inn i byen, så snakkes ikveld ! 

- Martine

En stund siden

Hallo dere som fortsatt er innom bloggen våres! 

En liten stund siden forrige innlegg nå, men denne uken som har vært har det vært altfor mye som har skjedd. Har nesten ikke rukket og være på facebook en gang !

Men nå befinner jeg meg da i Sandvika.  Og siden det er innternett her, og jeg faktisk har litt tid til overs, så hvorfor ikke blogge? 

Har vel egentlig ikke noe å blogge om, men kommer vel på noe innen en halv time!
Photo booth bilder  ♥

 

- Martine

god morgen?

Inatt har jeg sovet til Trine. Og siden de skulle til Sverige i dag kjempe tidelig ( dro litt over 8 !!!) Så måtte jo jeg også stå opp ganske tidelig, kan jo si det at det ikke ble så kjempe tidelig vi fikk lagt oss i går, så var en smule trøtt idag. Men så når jeg kom hjem hadde jeg tenkt til å legge  meg litt igjen da, I MIN EGEN SENG. men så kom jeg inn på rommet så er det første jeg ser dette:


 

Da hadde rett og slett søstra mi og en vennine tatt senga mi !! Ble jo en del krangling, men siden søsteren min er sta som et esel og SKULLE sove der, måtte jo jeg hevne meg litt. 
Så da gikk jeg på stua (som er rett utafor rommet), hentet gitaren som låter STYGT! Begynte å øve på noen sanger mens jeg hadde The Voice på fult, så klart med døra til rommet mitt åpen ! 


 

Så jaa, dette var da en liten beskrivelse av min forferdelige morgen, som nå i skrivende stund (11.28) er ca 3timer skjedde. Ble til at jeg ikke la meg og sove, men var ganske sur en god stund. 

Men så fikk jeg en drit kul adventskalender gave idag,  noe som gjorde at jeg med en gang ble mye gladere ! : D

 

Hvordan har din morgen hvert?

 

- Martine 

matte tentamen


Slik har jeg da sittet i litt over 1 hel time idag ! Og bare øvd til mattetentamen som vi har imorgen. Syntes rett og slett det er vanskelig å øve til matte, men siden vi har fått alle punktene vi skal kunne på del 1 og del 2, så har jeg jo tatt meg litt tid til å se på de forskjellige tingene vi får på del 1, så får bare håpe det går greit ! 

Ellers så er det jo helg når jeg engang blir ferdig med den, og det blir jo som alltid bra !! Skal også sove hos Trine imorgen tenker jeg, så kanskje det kommer en video blogg?

 

- Martine

lykke

 

I DAG KOM DET SNØ ! ♥ ♥ ♥Endelig kom vinteren (håper jeg) , er hvertfall suuuuper glad  !!!

 

Liker du snø?

 

- Martine

 

Baking av pepperkaker


Resultatet ble.. veldig bra. Spesielt pyntinga !!

 

- Martine

Min helg

Sorry for dårig oppdatering i helgen, men har vært temmelig opptatt. Og den tiden jeg har hatt "fritid" har jeg ikke orket og tenke på å blogge. Så derfor tenkte jeg å ta en liten oppdatering av det jeg har gjort nå.

 

Fredag : 

Da var jeg først på koret også dro til en fritidsklubb oppi gata og der var det konsert med KeSera! Det var drit kult !  
Dette er forestten Dj som var der. Han lukta driiiiit godt! Så til alle gutter  kjøp den parfyma her :Lørdag og søndag:

Dro jeg på lysvåken halv fem og kom vel hjem halv ett på natta trur jeg. Jeg og Karen skulle lære barna der en dans,(som vi faktisk har gjort i 3år på rad !!!) Så vi slapp heldig vis å sove der,men jeg måtte fortsatt opp litt før 9 idag for å møte i kirka for å vise bevegelsene.Og idag har jeg vært DØDSTRØTT, så da sov jeg i 2 timer på dagen idag, helt til Trine kom å vekket meg. Så har Trine vært her til ca 9 ikveld. Vi prøvde jo da og fikse designet, noe som ikke funka så bra.  

Interessant ? Nei.., men har ikke mye annet og blogge om idag. 

 

- Martine Andrea

Koret og Konsert

Nå stikker jeg snart på koret også blir det Kesera konsert etter det. Blogges ikveld ! Hva skal du ikveld?- Martine 

Spørsmålsrunde !

Hallo dere♥

Nå vil jeg egentlig bare reklamerer litt for spørsmålsrunden til Johann aka måndensblogger. Han skrev ett innlegg igår om at han skulle ha spørsmålsrunde, men han har kun fått 3 kommentarer ! Så jeg syntes alle dere burde skrive ett spørsmål til han. 

Og kanskje, hvis han får mange nok svarer han på video?  Hvem vet, men sleng igjen en kommentar så blir han glad. 

For å komme direkte til kommentarfeltet trykk >HER<

 Dette er da søte Johann, for dere som ikke viste det ♥

 

Må også si en takk til alle som har sendt inn header. Kommer en avstemming imorgen eller torsdag og vi lover å linke til alle som sender inn til oss. Les om det >HER< hvis du ikke har sendt inn og gjerne vil!

 

- Martine 

5 ting du kanskje ikke vet om meg

  • Jeg er ganske ego av meg! Ikke sånn hele tia. Men har alltid vært sånn, var faktisk det jeg ble kalt før jeg fikk et ordentlig navn. Men har skjerpet meg en del, det er bare noe som skjer.   • Elsker mat, selvom jeg er sykt kresen! Kan gå å spise noe hele tiden, så jeg blir egnetlig aldri helt mett og er aldri sulten. Og noen ganger får jeg bare sånn at jeg MÅ ha mat, eller så klarer jeg ikke tenke.  • Har hatt hest i hele mitt liv. Familien har hatt veldig mange tilsammen. Og jeg fikk min egen da han ble født, som kanskje var når jeg gikk i 1. klasse? Men han har jeg hvertfall hatt helt til i sommer, da måtte vi slakte han fordi han var syk. Han var ikke så mye min det siste året siden jeg var ganske lei hest da. Har også fått utoolig mye skader og vært borti veldig mye skummelt når jeg drev på mest.

  • Jeg har en kne skade som jeg fikk fordi jeg datt av Shaso/ hesten min. Datt av med knærna først rett i isen. Den heter noe som patellar sene bednititt? eller denbititt? husker ikke helt, men det er litt bedre nå!  


litt dårlig bilde, men det er hvertfall tatt rett etter jeg datt av

  •  Jeg elsker å sove! Jeg kan sove hvor som helst og når som helst.Er masse mere jeg kunne tatt med , men har ikke mere tid nå. Får heller komme en del 2, hvis dere ønsker!

 

Noe dere ikke visste? 

 

- Martine

Akkurat nå ..


.. gjør jeg lekser og spiser mat! Tenkte det var kjekt for dere å vite det..

Såå jada , men tenker også ut et inlegg til senere ikveld ! 

 

Like før jeg skulle poste dette ble jeg faktisk med  på et lite telefonintervju, så til alle som bor i indre Østfold og har lokalavisa, følg med til Fredag!


Hva gjør du akkurat nå?

- MARTINE

Gårsdagens InnkjøpUll Cardigan

Et par vintersko, med kjempe god pels inni! 

Selvbruning

Div smykker og ringer

KleshengerOrker ikke finne kvitteringene for å se hvor jeg kjøpte det eller prisen, så spør heller hvis du lurer!

Også kjøpte jeg jo ballkjole så klart, egentlig bare det jeg skulle. Men den er hos en sydame nå. Siden den var ikke helt sånn jeg ville ha den, så hun må sy den litt om. Også må hun ta den litt inn, fordi den var så litt stor, men ellers var alt bra! 

Hva synes du?

-Martine

Gårsdagens InnkjøpUll Cardigan

Et par vintersko, med kjempe god pels inni! 

Selvbruning

Div smykker og ringer

KleshengerOrker ikke finne kvitteringene for å se hvor jeg kjøpte det eller prisen, så spør heller hvis du lurer!

Også kjøpte jeg jo ballkjole så klart, egentlig bare det jeg skulle. Men den er hos en sydame nå. Siden den var ikke helt sånn jeg ville ha den, så hun må sy den litt om. Også må hun ta den litt inn, fordi den var så litt stor, men ellers var alt bra! 

Hva synes du?

-Martine

11.11.11

Idag er det 11.11.11, og det betyr at jeg har navndag ! Sååå gratulerer dere til alle dere andre som heter Martine, Martin eller Morten !

Ellers idag har jeg hatt fri fra skolen siden det har vært planleggingsdag. Og da dro vi til Sarpsborg og Fredrikstad og handlet litt. Dro egentlig bare for å kjøpe juleball kjole, men blir jo alltid til at man kjøper seg litt ting man egentlig ikke trenger. Innkjøpene kommer etterpå.

Så var det korøvelse etter det, også ble Tassen med meg hjem. Men nå har hun dratt siden hun skal til bort inatt.


Ser også ut som dere likte det med "måndens blogger", har ihvertfall fått bra tilbakemeldinger og det er gøy ! 

 

-Martine

Lillebror 5år
Gratulerer med dagen, lillebroren min♥

 

-Martine

1 uke siden

Hallo dere som fortsatt gidder å stikke innom bloggen våres ! 

En uke siden noen av oss har blogget idag, men min grunn er rett og slett fordi det har skjedd så utrolig mye forskjellig. Gidder ikke gå inn på noe av det her, men har bare ikke følt noe for å blogge denne uken. Men nå er jeg altså tilbake, får håpe Trine også kommer tilbake snart ! 

Tok heller ikke så mange bilder fra den jentekvelden det ble blogget om sist, siden vi brukte mest tid på å lage "musikkvideo". Eneste som ble tatt av ordentlige bilder var noen av Trine, siden jeg skulle teste ut litt lys og skygge osv.  

Syntes om bildene? 

Du skal idag?

 

-martine aaen

Party in the houseNå er noen av de herligste jentene her ! Blogges senere !

- Martine

følg med !


 
Nå har jeg vel nesten akkurat kommet hjem fra kor øvelse med Trine Rein, drit kult !

 Trine er her også, og skal sove til meg i natt, så da blir det nok litt ekstra til bloggen, så følg med ! 

 

-Martine

Fin Himmel


Sånn ser himmelen ut sånn ca akkurat nå, hva syntes du?

 

-Martine

Er nøtter godteri ?

Nå har jeg et lite spørsmål til dere. Har altså sagt dette til alle jeg har vært med idag ca. men nå skal dere høre :

Jeg hadde kjøpt noen nøtter i storefri idag, og noen andre elever har gjort det før så jeg tenkte ikke noe over at det ikke var lov til å ha på skolen. Men så skulle jeg gå etter en time, så kommer en lærer og sier det er godteri jeg bærer på. Godteri ?? Jeg hadde aldri trudd at nøtter var godteri, altså nøtter er sunt, og det er ikke godteri.

Skal ikke lage noe stort ut av dette, hvis det var sånn du skjønte det. Men hva mener dere nøtter er ? Mener dere at nøtter er godteri eller noe annet?

 

-Martine

Slapp dag

Idag har jeg rett og slett ikke gjort noen ting. Bare slækket rundt. Har egentlig litt dårlig samvittighet siden jeg ikke har gjort det jeg tenkte jeg skulle gjore, men får ta det imorgen. Imorgen skal jeg forresten til Trine og ta header bilder! 

Håper dere har hatt en fin dag ♥


 

//nikon D5100//

 

-Martine

God morgen norge backstage


Dette var da mitt andre utplasseringsted. God Morgen Norge på TV2. Har vært her i 2 dager og startet kl 0600 og var der til ca kl 14 igår og 12 idag. Og siden det startet såpass tidelig betydde jo det at jeg måtte stå opp døds tidelig! Halv 3 !! fordi det tar litt over 1 time inn til oslo fra her jeg bor. Men så sov jeg til søskenbarnet mitt som bor i Oslo til idag, så det var veldig koselig !

Men over til selve utplasseringa. Var utrolig kult! Kunne velge selv hvor jeg skulle være under sendingene så da satt jeg enten i studio, regirommet eller bare greenrommet sammen med gjestene som skulle inn. Så var jeg med på morgensmøte etter sending, der de gikk gjennom sendingen og hva som skulle skje i neste. Folkene som jobbet der var også veldig koslige! 

Ogsååå daa.. Så fikk jeg en liten statistrolle i en repotasje de spilte inn. Skulle sitte stille i ett rom og se på noen sjermer. Noen som har sett meg, og det er jo veldig kult. Regner kanskje ikke med at noen av dere så på det, men alt ligger på god morgen norge sine hjemme sider tenker jeg.

Hvis det er noe dere lurer på, bare spør !

 

-Martine

Heme att

Nå har jeg kommet hjem fra en veldig fin, men også veldig kald høstferie på Tynset. Ble kaldere og kaldere for hver dag, og igår var det -3 på dagen hjemme hos oss. Noe som vil si vinterklær! 

Kommer mere oppdatering og bilder imorgen tenker jeg. Har ikke så god tid akkurat nå. Skal forresten på utplassering imorgen til fredag. Kommer også mere tilbake til det !

 

veit jeg har veldig mørke ringer under øya, men de bare er sånn


Har du gjort noe spesielt i ferien?

-martine


Strawberry-martine

Nå drar jeg

Nå drar jeg til faren min, altså til Tynset. Og siden internettet der ikke er så bra, så gidder jeg ikke å blogge heller. Har bare laget noen innlegg som Trine skal poste av og til. 

Men lover full oppdatering når jeg kommer hjem, eller når jeg har mulighet!Ha en fortsatt god høstferie til dere som har det denne uka ! 

 

-Martine

Høstferie

Nå er det høstferie for meg. Den startet helt ræva egentlig. Hadde matte prøve i siste time som var kjempe vanskelig, så da satt jeg helt ut timen og ble enda ikke ferdig med hele. Og da jeg var ferdig måtte jeg opp på kontoret og hente noen ark, som selfølgelig ikke var der , og måtte vente. Og derfor rakk jeg ikke bussen! Så gikk jeg til Trine og var der til vi dro til meg ikveld. 

Elles har vi bare sett på Idol og lagd muffins uten oppskrift, kommer nok en video. 

Fikk dessvere ikke spilt inn noen video til dere idag som vi lovte, men vi gjør det nok etter feria en gang!

Du gjort idag?

-Martine


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennOktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011


Blogg
Gjeste innlegg
Martine
Martine - Bilder
Meninger
Måndens blogger
Outfit
Trine
Trine&Martine
Video

bilde
hits