Godt nytt år alle sammen !
 

Vil bare ønske dere fantastiske lesere et GODT NYTT ÅR ! Dere er best, uten dere hadde nok det ikke vært noe blogg, og tusen takk til alle som har gitt respons på innleggene og holdt oss oppe !

Håper neste år  blir like bra som 2011 med dere  ! ♥

 

- Martine (& trine)

Goosen min.

Modell: Womans Expedition Parka 
Størrelse: S
Farge: Navy
Pris: 6500 kr


Jeg kjøpte min på follestad for omtrent 1 år siden og jeg er superfornøyd med den, kunne ikke tenkt meg noe annen jakke. Inni jakken er det 100% ekte dun fra and og det er præriulv pels på hetten. Om det er noe mer dere lurer på kan dere bare kommentere det!- Trine Emilie
 

Hjemme !!

Hallo alle lesere der ute !

Nå er jeg hjemme i Skiptvet igjen. Har vært en ukes tid oppe på Tynset, veldig koselig som vanelig!

Må bare først si det at Trine har vært utrolig flink til å blogge mens jeg har tatt ferie. Kan vel innrømme at jeg ikke er den som har vært flnkest til å blogge her den siste tiden, så det kan jo hende jeg blir flinkere en liten periode, selvom jeg synes Trine klarer seg utmeket alene! Så ja, ganske trøtt nå etter en ganske sen kveld igår og opp altfor tidelig idag ( kl 7!!!) Så da tar jeg natta, og kommer sterkere tilbake imorgen , natta småtroll !

 

- Martine 

Innkjøp 281211

Siden det er januarsalg dro vi ut og handlet i dag! Må si Januarsalget skuffe meg. Det var bare masse dritt igjen, klær som man har sett på i lang tid. Men alikevell fikk jeg kjøpt noe, som ikke var på salg. Har bestemt meg for å bli flinkere neste år og ikke kjøpe masse som er på salg og heller kjøpe fine dyre ting som ikke alle andre har og som jeg ønsker meg og kan spare til.Jeg hadde endelig funnet en skoleveske, som jeg likte. Men da jeg kom hjem var macen akuratt for stor. Karma..

- Trine Emilie
 

 

Noe du lurer på?

Da skal jeg og Martine ha en ny spørsmålsrunde igjen, siden vi har fått en del nye lesere. Og vi svarer såklart på video en dag denne uken. De er bare å påse på med spørsmål. Og for dere som lurer er Martine hos faren sin så det er derfor hun ikke blogger. Må også takke alle dere som er innom bloggen vår og alle tilbakemeldingene vi får, det setter vi utrolig pris på og da er det virkelig gøy å blogge. Denne uken har vi hatt mellom 200 og 300 lesere hver dag. Ikke at det er noe stor kanskje, men vis syns det er utrolig morsomt. -Trine Emilie
 

Haters <3

Til alle dere haters der ute.
Jeg har noe å dele. Gutter med UGGS og Goose er deilig! det kalles STIL.
Nå må dere slutte å være så kjipe.


Bare hat meg også.

 


 

Photoshoot - Malin

Malin var utplassert hos fotograf for en stund siden og hun ville låne meg så vi tok bilder og de ble faktisk kjempe fine selvom jeg tullet på de fleste. Malin er utrolig dyktig ikke bare til å ta bilder men også redigering


- Trine Emilie
Vellykket aften!
Hatt en kjempe fin dag med familien. Fikk veldig mye fint, men merker faktisk at jeg er blitt eldre det er ikke lenger bare pakkene som betyr noe men også maten og stemningen. Håper alle dere der ute også har hatt en fin feiring ! Noen som spurte om jeg kunne vise beautyblenderen mer og det kommer kanskje i morgen !

- Trine Emilie 

Julemorgen!

Våknet klokken 10 av at lillesøster kom  løpende opp i sengen med julestrømpene våres! Som var fylt med masse godteri, filmer og andre ting. Selv fikk jeg beautyblender som jeg har ønsket meg kjempe lenge, bloggmagasinet og hodejegerene. Så blir det ingen julemorgen uten tre nøtter til askepott. Nå skal vi rydde og ordne til gjestene kommer. Juleantrekket kommer senere !


- Trine Emilie

Bilder- Lillesøster

Hva syns du?
- Trine Emilie


Bortskjemt sa du?

Tenkte jeg skulle få oppklart sko sakene i innlegget under her!  Først og fremst burde dere egentlig vite litt før dere snakker, kanskje samler jeg på sko og har arvet alle? Eller kanskje bruker jeg alle pengene jeg får på sko. Dere må ikke tro jeg få nye høyeheler hver eneste gang jeg skal i bursdag. I sommer hadde jeg kun tre par høyeheler. Så tok jeg med meg noe av konfirmasjons pengene mine til London. På en billigbutikk som heter Primark har de sinnsykt fine og billige sko, så der kjøpte jeg 13 av de høye helene. Og de er superbillig og 1 par koster ca 100 kr. Der er en grunn til at jeg har så mange. I norge koster høye heler alt fra 300 - mange tusen. Og for de som lurer elsker jeg sko, bruker mye av pengene mine på sko

Det går ikke ann og kommentere dette innlegget!
- Trine Emilie 

Outfit !

Bukse: London// Skjorte: Gina// Genser: freequent// Støvler:Hunter// Iphoneveske:puccini 

- Trine Emilie

Rommet mitt !- Trine Emilie


de burde.

Disney burde lage en prinsesse uten hår. Slik at hver lille jente i verden som har bekjempelse av kreft vet at de er vakre!- Trine Emilie

Ballet 2011 !


Med to frisører tok dette 1 og en halv time!


- Trine Emilie18 days left !

Hvert år reiser vi til Amadores i verdens fineste leilghet! Vi er der i 15 dager og det er så herlig. Bare ligge på stranden og sole seg, i fjor giftet mamma og pappa seg der og det var kjempe koselig. Nå er det bare 18 dager til vi drar ned igjen og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg som en liten unge ! 
-Trine Emilie

The perfect oneBikBok- 400 kr

- Trine Emilie

Christiania teater nesteNå drar vi straks inn i byen, så snakkes ikveld ! 

- Martine

En stund siden

Hallo dere som fortsatt er innom bloggen våres! 

En liten stund siden forrige innlegg nå, men denne uken som har vært har det vært altfor mye som har skjedd. Har nesten ikke rukket og være på facebook en gang !

Men nå befinner jeg meg da i Sandvika.  Og siden det er innternett her, og jeg faktisk har litt tid til overs, så hvorfor ikke blogge? 

Har vel egentlig ikke noe å blogge om, men kommer vel på noe innen en halv time!
Photo booth bilder  ♥

 

- Martine

nye hull i ørene !

I dag tok jeg 2 nye hull i ørene! ble egentlig ikke noe fornøyd i det hele tatt. Han mannen tok de altfor nærme de andre hullene så jeg må bruke sånne kjempe små øredobber der. Men det kostet i hvertfall 360 kr. syns det er kjempe fint med mer enn bare ett hull i ørene!

 - Trine Emilie

god morgen?

Inatt har jeg sovet til Trine. Og siden de skulle til Sverige i dag kjempe tidelig ( dro litt over 8 !!!) Så måtte jo jeg også stå opp ganske tidelig, kan jo si det at det ikke ble så kjempe tidelig vi fikk lagt oss i går, så var en smule trøtt idag. Men så når jeg kom hjem hadde jeg tenkt til å legge  meg litt igjen da, I MIN EGEN SENG. men så kom jeg inn på rommet så er det første jeg ser dette:


 

Da hadde rett og slett søstra mi og en vennine tatt senga mi !! Ble jo en del krangling, men siden søsteren min er sta som et esel og SKULLE sove der, måtte jo jeg hevne meg litt. 
Så da gikk jeg på stua (som er rett utafor rommet), hentet gitaren som låter STYGT! Begynte å øve på noen sanger mens jeg hadde The Voice på fult, så klart med døra til rommet mitt åpen ! 


 

Så jaa, dette var da en liten beskrivelse av min forferdelige morgen, som nå i skrivende stund (11.28) er ca 3timer skjedde. Ble til at jeg ikke la meg og sove, men var ganske sur en god stund. 

Men så fikk jeg en drit kul adventskalender gave idag,  noe som gjorde at jeg med en gang ble mye gladere ! : D

 

Hvordan har din morgen hvert?

 

- Martine 

Slik går nu dagan!

I dag tenkte jeg at jeg skulle være flink å øve til mattetentamen som er i morgen !

Tenkte det ville gå bra!

Skikkelig klar! Motivasjon på topp

Så kom det noe jeg ikke forsto

Så jeg Ble litt trøtt! Hvertfall av og se at det er over 40 ting vi må øve på!

Tenker bare...

At jeg legger meg og at det får gå som det går!

matte tentamen


Slik har jeg da sittet i litt over 1 hel time idag ! Og bare øvd til mattetentamen som vi har imorgen. Syntes rett og slett det er vanskelig å øve til matte, men siden vi har fått alle punktene vi skal kunne på del 1 og del 2, så har jeg jo tatt meg litt tid til å se på de forskjellige tingene vi får på del 1, så får bare håpe det går greit ! 

Ellers så er det jo helg når jeg engang blir ferdig med den, og det blir jo som alltid bra !! Skal også sove hos Trine imorgen tenker jeg, så kanskje det kommer en video blogg?

 

- Martine

Ukens sitater !

1. I will not keep calm and you can fuck off.

2. Life is too short to wake up with regrets, so love the people who treat you right and forget the ones who don't.

3. I'd like to say thank you to all the bitches who talk behind my back and made me the center of their lives!

4. Be yourself, because an orginal is worth more than a copy

5. Don't like me? COOL, I don't wake up every day to impress you.

6. Don't change for anyone, change because you want to change. No one is worth changing for, if they cared, they would accept you for who you are.

7. Im not quiet or shy, I just choose to keep what I?m thinking to myself.

8. 'Nothing' usually means I don't want to tell you.

9. You said I love you, I said I love you too, the only difference is, I didn't lie.

10. We're all addicted to something that takes away the pain. Cheers everyone.

11. If Barbie is so popular, why do you have to buy her friends?- Trine Emilie

Når kulden kommer, kommer også

Forkjølesen! Jeg eier rett og slett ikke immunförsvar. Hadde lungebettenelse like etter sommerferien faktisk og tror den er her igjen . Legen i morgen har så vondt i brystet, blir nok sittende inne noen dager.

- Trine Emilie

Lillesøster !

Var ute og tok noen bilder i sta sammen med lillesøster ! Endelig er det snø, herlig. Var ganske vanskelig å ta bilder siden det snår så mye, og snøfnuggene er ikke akuratt så små heller, tror det er de største snøfnuggene jeg har sett på lenge ! Men her er noen av dem. Kommer sikker fler i morgen.

 - Trine Emilielykke

 

I DAG KOM DET SNØ ! ♥ ♥ ♥Endelig kom vinteren (håper jeg) , er hvertfall suuuuper glad  !!!

 

Liker du snø?

 

- Martine

 

Hva syns du?

I hele går gikk dene videon rundt på facebook. Inrømmer selv at jeg begynnte å smågråte da jeg så denne videon. Utrolig trist. Det er jo helt forferdelig at mange har det sånn! Men i dag tidlig da jeg så denne videon ble jeg egentlig  veldig sjokkert. Det første jeg tenkte var oppmerksomhetssyk. Men som mange sier så kom jo et veldig viktig budskap ut, og det er jo utrolig mange som har det sånn som han, Men når han sitter der og ler av det og sier at omtrent hele skolen elsker han så syns jeg han egentlig bare er utrolig teit ! Greit nok det var en kjempe fin og ikke minst trist video. Han fikk jo utrolig mange video tilbake av andre som har hatt det sånn som han eller som synes syndt på han. Jeg syns egentlig denne gutten burde tenkt seg litt om. Kankje skrive under at alt han sier ikke er sant før han legger den ut. Fordi han sier jo faktisk ikke i videon at alt sammen er tull! Her er jo bare to av de mange tusen videone som ble laget til denne guttene! Hva syns du?

- Trine Emilie

Min drøm !

Ofte tenker jeg på hva jeg vil bli når jeg blir "stor". Det har egentlig alltid vært mye av det samme. Psykolog, tannlege, hjernekirug eller Lege. Men i 2 år nå har jeg gått og tenkt på det samme yrket. Når jeg sier jeg vil bli Lege så har jo folk alltid spurt hva slags lege. Det er jo så masse forskjellig innen lege yrke. Men jeg har da bestemt meg hva jeg vil bli, hva som er drømmen og hva som skal bli en realitet. Jeg vil bli Onkolog

Nesten ingen vet hva dette yrket er men En onkolog er lege som er kvalifisert i behandling av kreft. Onkologen må være fullt opplært i de ulike typene kreft og den beste behandling for hver enkelt. En onkolog kan også spesialisere seg i og behandle bare en bestemt type kreft. En onkolog er opplært til å vite nøyaktig hva de skal se etter om symptomer på kreft. Hun vil vite hvilke tester som skal gjennomføres for å gi en nøyaktig diagnose. Hun vil da kunne gi råd til den beste behandlingen for hver type kreft. Onkolog er altså en som forsker å jobber med kreft. Aller helst vil jeg jobbe med barn. Jeg har lyst til å jobbe på kreftsentert på Ullevål. Dette er en veldig lang og krevende utdanning, hele 5 år etter legestudiet.  

Jeg har også lyst til å forske på behandliger  mot kreft, ikke fordi jeg vil bli rik men fordi jeg vil hjelpe alle de som kjemper mot kreften. Å kunne funnet opp en behandling som hadde gjort alle mennesker med kreft friske hadde vært helt fantastisk! det er så utrolig at så mange taper kampen mot kreft, jeg syns ordet kreft er så forferdelig får helt vondt inni meg. Som om noe stikker meg med en kniv.

Egentlig tror jeg jeg kommer til å slite litt som Onkolog. Da jeg var på sykehuset så møtte jeg en gutt på omtrent samme alder som meg, kanskje noen år eldre. Han lå å ventet på å komme inn til noe røntgen greier og det samme gjorde jeg. Å se den gutten ligge der, uten hår og med mange blåemerker på kroppen, men at han alikevell klarte å smile det vakreste smilet jeg noen gang har sett fikk meg til å begynne å gråte. Jeg måtte gå inn på do, og når jeg kom ut igjen var han borte.  Kanskje hadde han blitt ferdig med behandlingen og var helt frisk eller at det hadde gått den andre veien.

DRØMMEN er hvertfall å bli Onkolog eller noe innen for kreft. 


- Trine Emilie 

 


Baking av pepperkaker


Resultatet ble.. veldig bra. Spesielt pyntinga !!

 

- Martine

Ukens sitater !

1. I crossed all the lines and I broke all the rulesBut baby I broke them all for you.

 2. A boy will tell you he loves you, A man will show you

3. Dear haters, I couldn't help but notice that ''awesome'' ends with ME, and ''ugly'' starts with U

4.If someone says ''I love you'' and you don't feel the same way, just say ''I love youtube'' really fast

5. Dear Karma, I have a list of people you missed.

6. Friendship is like a book, it takes years to write but only seconds to burn.

 7. The best revenge of all is happiness because nothing drives people more crazier than seen someone having a fucking good life!

8. Take all the opportunities you get, always be prepared to take a risk and never be afraid to be a bitch!

9. Don't hate me because I wasn't who you thought I was, or who you wanted me to be. From start to finish you never knew the real me

10. Crying is not a sign of weakness. It's a sign that you have been strong for too long

11. Dear Tummy, sorry for all the butterflies. Dear Pillow, sorry for all the tears. Dear Heart, sorry for all the damage. Dear Brain, you were right

12. Don't give a fuck. Don't forgive, don't forget, say "fuck you, you screwed up, better luck next time."
 
- Trine Emilie 


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennOktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

 • » Blogg
 • » Gjeste innlegg
 • » Martine
 • » Martine - Bilder
 • » Meninger
 • » Måndens blogger
 • » Outfit
 • » Trine
 • » Trine&Martine
 • » Video


 • bilde
  hits