Headere

Tusen takk for alle headerene noen av dere har laget til oss. Kjempe koselig ♥

 Her er noen av dem:

Lillenette.blogg.no :

1:

2:

 

Hskoglundlieberg.blogg.no 

3:

4:



Pernille Gilje 

5:




Malin

6:

7:

 

Er flere som har sendt inn, men de har ikke sendt til mailen så de har jeg desverre ikke.

 

Hvem syntes du er finest ?

Til jul ønsker jeg meg..

Wildfox Couture Seeing Stars Lennon Sweater \ White Label | Ashley Tisdale - 1160 kr
                                       Pixie Scalloped Beaded Vest Top - Lipsy - 345 kr                                                                                                                          Petite Moto Stars And Stripes Hotpants-  410 kr

                                                       Acne Pistol leather ankle boots- 3380 kr                                                                               MULBERRY Oversized Alexa Soft Buffalo - 8445 kr

 Yves Saint Laurent Arty gold-plated glass ring - 1280 kr

- Trine Emilie

TAKK FOR MEG!

Hallo alle folk

Siden "månedens blogger" kun får lov til å blogge i en måned, så må jeg gi meg i dag. Veldig leit for noen få kanskje, og helt greit for de fleste tenker jeg.

Men uansett, så vil jeg takke Martine og Trine som ga meg denne sjansen til å blogge på Matetwins. Virkelig en ære! Siden bloggkarrieren min gir seg på denne bloggen, så har jo kontaktene mine fikset meg en egen blogg som allerede har noen lesere. ÅJA, det er sant. Sjekk bloggen her!!!!

Må nok beklage at jeg kanskje kan ha lovt dere en videoblogg en eller annen gang. Men "tiden er knapp, mens rosen er varm," som min gode venn Ivar Aasen sa.

Så tilslutt vil jeg takke alle som har kommentert innleggene mine! Tror ikke jeg dro et eneste innlegg uten noen kommentarer. Bra jobba der.

Så dere får ikke glemme meg, når neste blogger tar over. Så jeg slenger inn et bilde, likt som det i første innlegg som vil stå i bloggen for evig, og aldri gå tapt!!!!!!




FARVEL FOR ALLTID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =(

Slemme kommentarer


 
Fikk denne kommentaren her om dagen på innlegget til Johann om at han hadde fått nye UGGS. 

Gutter med uggs, er homser, og homser brenner?


Det første jeg tenkte var: Hva feiler det folk? Hvem er det som virkelig gidder og skrive sånn? Som påstår at gutter er homo fordi de bruker UGGS? Da syntes jeg virkelig den personen som skrev den kommentaren burde dra til Oslo / Bærum og se på guttene som går der. Da hadde h*n nok tenkt han H*n selv som sikkert ikke bruker det var unormal. Skjønner bare ikke vitsen med å bruke tid å skrive slik når det ikke er fakta. menmen, noen har vel ikke noe mer fornuftig å bruke tiden sin på.

Hva syntes dere om slikt? 

Min helg

Sorry for dårig oppdatering i helgen, men har vært temmelig opptatt. Og den tiden jeg har hatt "fritid" har jeg ikke orket og tenke på å blogge. Så derfor tenkte jeg å ta en liten oppdatering av det jeg har gjort nå.

 

Fredag : 

Da var jeg først på koret også dro til en fritidsklubb oppi gata og der var det konsert med KeSera! Det var drit kult !  




Dette er forestten Dj som var der. Han lukta driiiiit godt! Så til alle gutter  kjøp den parfyma her :



Lørdag og søndag:

Dro jeg på lysvåken halv fem og kom vel hjem halv ett på natta trur jeg. Jeg og Karen skulle lære barna der en dans,(som vi faktisk har gjort i 3år på rad !!!) Så vi slapp heldig vis å sove der,men jeg måtte fortsatt opp litt før 9 idag for å møte i kirka for å vise bevegelsene.



Og idag har jeg vært DØDSTRØTT, så da sov jeg i 2 timer på dagen idag, helt til Trine kom å vekket meg. Så har Trine vært her til ca 9 ikveld. Vi prøvde jo da og fikse designet, noe som ikke funka så bra. 



 

Interessant ? Nei.., men har ikke mye annet og blogge om idag. 

 

- Martine Andrea

Under oppussing

Som dere sikkert ser så driver vi å fikser designet vårt på bloggen, og vi får det ikke helt til. Så derfor ser det da slikt ut helt til vi får noen til å hjelpe oss. 

 

Dear haters, I couldn't help but notice that ''awesome'' ends with ME, and ''ugly'' starts with U

Dagens bilder. Tatt med iphonen og redigert i instagram. følg meg på: Trineemiilie








- Trine EMilie

Hva skjer? Kaster penger fordi det er morro!

Da er jeg hjemme fra konserten! Kesera er faktisk ganske flinke. Kul jeg er så kom jeg så klart "backstage" ga de klem, tok bilder, slo av en prat, tok en kaffe, utevekleslet nummere og avtalte neste møte. Okei. Digger DJ en dems chriss han er utrolig søt og Nahom er dødsfet, Raymond er min fremtidelige mann. Overskirften er en utrolig kreativ mix av de aller beste sangene dems. ( Beklager for iphone bilder, kvliteten er ganske dårlig ! )




Bassa var så fin i dag så! Hun hadde midtskill, noe hun kledde sinnsykt godt!



Tror det er dette man kaller et blinkskudd? her har du de mest gale dansechicksa + en søt DJ.
Chillern backstage.

Drømmemann. Okei, vi hadde vært veldig søte sammen...

 

Ellers hatt en fin dag?
Trine EMilie 

 

Klar for konsert !

Stikker av gårde på kesera konsert med jentene ! Blir en bra kveld.



 
Trine Emilie

 

Koret og Konsert

Nå stikker jeg snart på koret også blir det Kesera konsert etter det. Blogges ikveld ! 



Hva skal du ikveld?



- Martine 

Piercingen- spørsmål og svar.

Tok da piercing i går og tenkte å fortelle litt om det har fått en del spm så svarer på de her! 

Hvor tok du piercingen hen? Jeg tok min på Madison i Sarpsborg! Tom den hos en som heter Håvard, han var utrolig dyktig og ikke minst morsom. Har hørt at dette er et av de beste stede og ta piercing på her i landet, har hørt om flere som har dratt mange timer for og ta der. Anbefaler det virkelig! 

Måtte du ha med foreldrene? Ja, siden jeg er under 18 måtte jeg ha med en av foreldrene. Vet at mange steder er de ikke strenge i det hele tatt og du trenger kun ha med underskrift. Men syns det er utrolig bra at Madison er så strenge på det. Viser bare at det er ordentelig greier!  



Var det vondt? Overraskende nok så var dette ikke noe vondt i det hele tatt ! og jeg er verdens største pingle som besvimer av sprøytestikk. Dette er jo såklart opp til hver enkelt.  Hvordan hud man har og slik! Men jeg syns det ikke var noe vondt. Gruet meg skikkelig men alt tok jo bare noen sekunder. 

Brukte de "pølseklypen" eller stakk de bare nålen rett igjennom? På madison stikker de bare nølen rett igjennom og jeg ville aldri tatt den så kalte pølseklypen, syntes det ser mye vondere ut!  

Hvor mye kostet det? Tilsammen med rensemiddelet betalte mamma 740 kr.  selve piercingen kostet 600 men jeg er allergiker og måtte derfor ha spesiellt rensemiddel også.

Hvor lenge må du gå med den piercingen du startet med? Du må egentlig gå 12 uker før du kan bytte piercing. Jeg er da allergisk mot nikkel ol så jeg måtte ha en veldig spesiell type piercing. som er mye styggere enn den man vanlighvis får. Mannen var egentlig veldig skeptisk til om jeg kunne ta det, siden jeg både reagerer på selve kjemikalene i kremene ol og piercingen. Siden den piercingen jeg har nå er så utrolig stygg og jeg skal til Spania i januar sa han jeg kunne komme dit og bytte til en litt finere en like før jeg drar! noe jeg er veldig takknemmelig over! 



 her ser dere piercingen min, svart , stygg og lengere enn den vanelige!

Kan du ta sol? Ja men kun med saltvannsløsning og en bommulspadd over pericingen.

Hvor ofte må du rense? Morgen og kveld i 2 mnd.

Gjorde det vondt i ettertid? Nei ikke i det hele tatt!

Om det er noe mer dere lurer på kan dere bare spørre om det! Mye av tingene er kanskje anderledes enn vanelig og det er fordi jeg er såppass alergisk!

Trine Emilie 

All natural

Bruker sjeldent sminke i hverdagen. Bruker det som regel i helgene når jeg er ute. Sluttet å bruke sminke da vi startet i 10.  Huden min var ganske sliten og den tålte rett og slett ikke foundation hver dag! Maskara er jeg allergisk mot og tåler ikke så det må je bruke lite av.  Håret er  akuratt dusjet på bildene. Men retter som regel håret. Liker ikke krøllene . 









- Trine Emilie


SKRILLEX !

Akuratt kommet hjem fra verdens beste konsert! Var så heftig bra. Kommer mer om det i morgen. Kan ikke si annet enn at Skrillex er Konge! 




Trine Emilie ! må bare meddele at jeg sto rett bak frøken VOE. Føler meg ganske kul! 



 

Spørsmålsrunde !

Hallo dere♥

Nå vil jeg egentlig bare reklamerer litt for spørsmålsrunden til Johann aka måndensblogger. Han skrev ett innlegg igår om at han skulle ha spørsmålsrunde, men han har kun fått 3 kommentarer ! Så jeg syntes alle dere burde skrive ett spørsmål til han. 

Og kanskje, hvis han får mange nok svarer han på video?  Hvem vet, men sleng igjen en kommentar så blir han glad. 

For å komme direkte til kommentarfeltet trykk >HER<

 Dette er da søte Johann, for dere som ikke viste det ♥

 

Må også si en takk til alle som har sendt inn header. Kommer en avstemming imorgen eller torsdag og vi lover å linke til alle som sender inn til oss. Les om det >HER< hvis du ikke har sendt inn og gjerne vil!

 

- Martine 

LILLESØSTER.

Akuratt spilt inn en liten videoblogg med lillesøster! Hun hadde veldig lyst skjønner dere. Så den kommer senere!







så stay tuned ! 

- Trine Emilie




Karen

Igår hadde jeg en liten photoshot av min søte nabo, Karen ♥

 Her er noen av dem :

 



Hva syntes du ?

-Martine

Fra paradis til helvete !

DETTE ER IKKE EN SANN FORTELING ! Det er oppdiktet ! 

Har altså bestemt meg for å legge ut norsktentamen min ! Jeg ble faktisk  fornøyd. Og må bare med dele at det ikke er to T er i helvete ! Håper dere liker den da. Bildene er tatt fra google slik at det ikke skulle bli så kjedelig.


    Fra paradis til helvete!

Hei! Jeg heter Mathilde Sofie. Jeg er en jente på 18 år som bor i Oslo. Når det kommer til venner, ja dem har jeg ikke hatt så mange av. Og min mor hun er gal, røyker som en svamp. Faren min er alkoholiker, flaska er hans bestevenn. Men han har jeg ikke kontakt med, kontakten ble brutt da jeg var 2 år. Ja det var jo ikke lett for han å forstå at han hadde en datter som han måtte ta seg av når han sto i kø på vinmonopolet hver morgen da de åpnet klokken 9. Alt startet i 5 klasse, det var da livet mitt gikk fra å være paradis til å bli et rent helvete!

Dere skal få vite alt. For det er kanskje best at flere får vite alt dette. Drømmen er å gi ut en bok eller starte en blogg.

 

Overgangen fra barneskolen til mellomtrinnet var stor. Klassen jeg hadde gått i ble oppløst og det ble nye mennesker å forholde seg til, nye lærere, nye ansikter å se hver dag og ikke minst så mistet jeg de få vennene jeg hadde. Mellomtrinnet var vel ikke så ille, det var mer som en mellomstasjon bare. Her startet mobbingen, bare litt og litt i små mengder. Jeg husker spesielt godt den dagen mamma hadde kjøpt en ny jakke til meg og den ble spylt ned i do. Lærerene gjorde ikke så mye, ba de dra den opp. Men hvem vil vel ha en jakke som har vært i do? Jeg opplevde ikke mobbingen bare fra elevene men også fra enkelte lærere. Jeg har alltid slitt med skolen og kan ikke si det ble så mye bedre den gangen da læreren satt og lo av meg da jeg leste leseleksen. Jeg gikk faktisk hele tre år på den dritt skolen, da moren min plutselig fikk øynene opp. Mobbingen hendte ikke bare på skolen men også på mobilen og det populære nettsamfunnet Facebook. Dagelig fikk jeg meldinger som kun inneholdt dritt. Det var alt fra ?fyfaen, så stygg du egentlig er! ? til ? Ikke vis deg på skolen igjen, okei? ? Veldig mange skrev status oppdateringer som ikke inneholdt noe navn men alle forsto jo det handlet om meg. Jeg kunne stå alene i skolegården mens en gjeng gikk forbi og lo og skrek stygga. Stygga var omtrent kallenavnt mitt. At jeg het Mathilde Sofie det var det ingen som forsto, det var vel knapt lærerene og familien min som kalte meg det. Jeg gråt og gråt i mange timer. Tårene bare trillet nedover kinnene mine som en foss, det stoppet aldri. Da jeg skulle starte i 8 klasse hadde mamma endelig klart å bytte skole, dette skulle bli en ny og bra start.




 

 

Starten i 8 klasse var faktisk utrolig bra. Jeg fikk meg ikke venner i starten men det sier seg jo selv når man kommer hoppende inn i en klasse som har gått sammen i 3 år. På starten skjedde det ingenting, og jeg klarte å fokusere å følge med på skolen. Det var vel egentlig ganske viktig om drømmen om å bli forfatter skulle bli virkelig. Det at også denne skolen var mobbefri som egentlig alle andre skoler påstår at de også er, det var en ren løgn! Litt etter litt startet også mobbingen på denne skolen. Jeg var blitt 14 år og ting funket faktisk ikke i livet mitt. Ting hang ikke sammen. Jeg slet så mye at jeg startet med selvskading, dette var en slags medisin for å komme seg bort fra alt rundt meg. Hver eneste kveld gledet jeg meg til å legge meg, legge meg under dynen ta frem saksen, barberhøvelen og kniven. Kutte dype kutt som blødde så sengen ble full av blod. Dette var en slags rus, narkomanene klarer seg ikke uten dopet sitt og jeg klarte meg heller ikke uten selvskadingen. Alikevell klarte jeg å skjule alt dette for min mor, helt til en dag hvor kuttene ble så dype at jeg ikke klarte å stoppe dem. Mamma kom inn for å si natta da hun så alt blodet, det var rett på sykehuset og sy igjen alle kuttene. Jeg latet jo bare som jeg hadde skjært meg på en kniv. Men en dag fikk mamma en telefon ikke en vanelig telefon.

 

Vi satt i stuen da telefonen til mamma ringte, verdens styggeste ringetone som skar langt inn i hjerterota. Jeg husker enda hvordan ansiktet til mamma var den gangen hun tok telefonen, hun ble blek egentlig like blek som en for lite stekt pannekake. Hun slengte fra seg telefonen å løp bort og dro opp hettegenseren min. Hettegenseren var som et skjold for meg, det skjulte alle arrene og sårene. Hun satte seg ned på kne, jeg så at øyenen hennes ble blanke, blanke som krystaller. Tårene trillet nedover de rose røde kinnen hennes, maskaren ble gnidd utover. Hun fortalte at legene hadde sakt at hun burde finne ut hvordan jeg egentlig hadde det. Den natten satt jeg og mamma våkene å snakket om alt, jeg fortalte hvordan ting hadde utviklet seg fra å være litt små erting til å bli hverdags mobbing. Jeg var klassen største mobbeoffer. Å ville nok alltid være det også. Hun viste jo alt som hadde skjedd på barneskolen men dette hadde jeg ikke fortalt henne om. Jeg hadde ikke bare drevet med selvskading, nei ting ble faktisk så ille at jeg hadde selvmords tanker et par ganger. Jeg tenkte jeg ville få det bedre et annet sted. Å bare kunne sveve bort fra livet.

 

I starten av 9 klasse startet jeg med å gå til psykolog. Mobbing hadde startet å gi seg gradevis men det var fortsatt en del som satt igjen. Hver tirsdag etter skolen var det til psykologen, i starten hatet jeg det. Hvorfor skulle jeg sitte å snakke med en person jeg ikke kjenner om problemene mine. Det kunne vel ikke hjelpe. Men utrolig nok hjalp det. Damen forsto meg så godt og det var deilig å sitte å snakke og bare si akuratt det jeg følte for. Etter et halv år trodde jeg egentlig alt var over, men det var da alt egentlig startet. Jeg ble mobbet hver eneste dag, ikke en sjel i klassen likte meg, ikke en gang læreren. Jeg fikk stygge blikk, sms-er og eposter med masse stygge ting. En dag husker jeg at jeg fikk en epost hvor det sto ? Vi liker deg ikke, du fortjener ikke å være på denne jord? Hva hadde jeg egentlig gjort. Hvorfor meg? Mamma så på denne saken som utrolig alvorlig så alvorlig at jeg måtte på et slags hjelpesenter. Der skulle jeg bo i 1 år så ting skulle forandre seg. Ikke at jeg trodde så mye på dette, men alt annet var bedre enn slik jeg hadde det nå, slik hverdagen var er noe jeg ikke en gang unner min verste fiende. Så jeg gikk jo med på å flytte.

 

Hjelpesenteret lå i utkanten av Oslo, jeg fikk tildelt et eget rom. Man kunne ikke akuratt skryte av forholdene der. Veggene var grå malte og slitte på de hang det bilder av dyr, det sto en seng innerst i hjørnet og det luktet gammelt og innesteng. Hadde nok ikke bodd noen der på noen år. Så vel egentlig litt ut som et forlatt fengsel, det var skole på hjelpesenteret så det var der jeg skulle få all undervisningen. Det var egentlig helt greit for meg. Kanskje det var min tur til å få litt oppmerksomhet, ros og hjelp av læreren. På den gammle skolen var jeg egentlig bare som et møbel. Fikk null hjelp, noe som nok er grunnen til at jeg så vidt kan brøk. På senteret bodde det 10 andre ungdommer og alle hadde det vanskelig. De voksene som jobbet der fortalte at ungdommene var her av 3 forskjellige grunner. Omsorgssvikt altså at foreldrene ikke er der for dem, mobbing og psykiske problemer. Alle var på senteret for en grunn, et felles mål. Det var en ny start.

 

I rommet ved siden av meg bodde det en gutt som var et år eldre enn meg altså 17 år. Han het Even og var på senteret fordi Moren var død og faren var narkoman. Vi ble utrolig gode venner og plutselig gikk det opp for meg at jeg hadde fått min første ordentelige venn. Vi satt oppe til langt på natt, snakket og lo. Hadde det kjempe bra sammen. Husker jeg sendte en sms til mamma den natten på den sto det ? Jeg har det utrolig bra nå mamma, tusen takk for at du har hjulpet meg? Fortiden min ble sakte men sikkert visket ut. Den var gjemt men ikke glemt. Om man ser på armene mine ser man utrolig store arr, det er ikke bare på armene men over egentlig hele kroppen. Dette vil henge med meg hele livet.

 

Even og jeg gjorde mange koselige ting sammen. Vi startet på tennis sammen, gikk på kino, var på kjøpesenteret og var på badeland. Jeg hadde egentlig aldri vist meg på slike steder før, stengte meg alltid inne på rommet etter skolen. Null fritidsaktiviteter og klær var det mamma som måtte kjøpe. Mamma kom ofte på besøk og jeg så hvor glad hun ble hver gang hun så meg. Da jeg så smilet hennes var det som om en rus suste gjennom kroppen min, lykkerus. Jeg ble kjempe glad. Selvom ting ble bedre og bedre kunne jeg ofte ligge på rommet mitt og gråte over ting som hadde skjedd. En dag da ting var på det aller værste kom Even inn og trøstet meg. Han la seg ved siden av meg og la hånden rundt meg. Jeg kjente varmen hans mot huden min det var en fantastisk føelse. Jeg snudde meg rundt, så han dypt inn i de krystall blå øynene hans, smilet hans var så utrolig vakkert. Utrolig at en gutt kan hjelpe så mye. Han kysset meg på munnen og det var da jeg forsto at mellom meg og Even ligger det noe mer enn bare vennskap. Vi lå våkne hele den natten, holdt rundt hverandre og kysset. Livet var fantastisk. Utrolig rart hvordan et liv som gikk fra Paradis til Helvete kan vende tilbake å bli et paradis igjen.

 

Det du akuratt leste er det et år siden skjedde. Jeg er nå 18 år og bor I oslo i en leilighet samme med Even.  Jeg har akuratt opprettet en blogg som heter vendepunktet.blogg.no.

Med denne bloggen vil jeg nå ut til alle som har hatt eller har det slik som jeg har hatt det, som sliter med mobbing, selvskading eller selvmordstanker.

Overksiften på det første blogg innlegget er ? det hjelper ikke gi opp du må fortsette å kjempe ? Under står det: I nesten 6 år slet jeg med mobbing. Det var ikke bare mobbing, det var også selvskading og selvmordstanker. Alt dette hang over meg som en ryggsekk i mange mange år og den ble bare tyngre jo lengere ut i livet jeg kom. Jeg trodde aldri at ting skulle bli noe bedre og var farlig nær å gi opp. Jeg holdte på å ta livet mitt, jeg så ikke noe poeng i å være på denne jord mer, alt jeg opplevde var jo bare tungt. Dette skjedde omtrent aldri noe positivt i livet mitt. Jeg opplevde å bli mobbet av elever, ikke bare elever men også lærere. Jeg hadde ikke en eneste ordentelig venn og ble sviktet av de rundt meg. Rundt meg var det bare svarte og hvite brikker, de svarte var de som kom med all dritten mens de hvite var de som bare sto å så på. Om du er en av dem som bare står og ser på at noen bli mobbet, må  du være tøff nok til å gripe inn, du kan hjelpe så utrolig mye. I 2008 kom hjelpen min, jeg fikk tilbud om å bo 1 år på et hjelpesenter i Oslo. I starten var jeg bare negativ men ting viste seg å være bra med dette senteret. Jeg fikk min første ordentelige venn og etter en stund ble vi mer enn bare venner. Even er nå kjæresten min og vi bor sammen. Even er en av de som fikk meg til å se lyst på tingene her i livet. Jeg må jo også takke  min kjære flotte mor. Min aller største støtte under den alt for tunge perioden. Og ikke minst alle de på hjelpesenteret, det er tross alt dere som har vært med på å gi meg et nytt og bedre liv. Det som er viktig om du sliter med noen av de samme tingene som meg er at du ikke skyver bort eller setter til side de rundt deg. Du tenker kanskje ikke noe over det men de kan være til utrolig stor hjelp. Husk å være sterk mot mobberene, ikke la de ta knekken på deg. Vi skal ikke la mobberene vinne over oss! Jeg som nå er i gang med å fullføre vidregåenede gleder meg til jeg en dag kanskje møter en av de som har mobbet meg for da skal jeg smile til de og de skal få se at jeg har oppnåd så utrolig mye her i livet. Livet har aldri vært en dans på roser, men nå er det en dans på mer enn bare roser. Livet er fantastisk, husk å leve mens du gjør det !

 

  å fortje jeg gjort for en meldi ikke å være å denne jorda"eposter med masse stygge ting. En dag husker jeg at jeg fikk en meldi

 

 

Klar for vinteren, snø og kulde !

Kjøpte noen nye vintersko for litt siden! jeg bestemte meg jo for å kjøpe UGGs denne vinteren også men følte jeg måtte ha noe mer siden UGGs kan faktisk bli litt kaldt noen ganger syns jeg. Derfor valgte jeg å kjøpe noen skikkelige vintersko, høye og med godt for! Selvfølgelig ikke slike stygge store blubbete sko som mange kanskje tenker det er. Men nemmelig et par Sorel! Sto mellom det og Timberland. Egentlig hadde jeg bestemt meg for Timberland siden de var greie i prisen men de ble litt for høye! så da valgte jeg Sorel. Valgte mørkebrun siden jeg syns det er finest  Ganske stiv pris men så holder de kanskje lenge og de er utrolig varme og gode å gå i. Pappa og Lillesøster syns de var stygge ! men jeg digget dem. Sett utrolig mange med slike. 





2100 kr på en  eller annen skobutikk ! 

- Trine Emilie

Vil DU hjelpe oss?

 






Hallo dere ! ♥

Da tenkte vi at noen av dere søte leserene våre kan hjelpe oss å lage header! Vi har jo som dere sikkert sett ikke hatt noe header tidligere, men nå vil vi virkelig få litt mere personlig preg på denne bloggen. 

Så hvis DU har lyst å lage en header til oss hadde vi blitt kjempe glade! Send inn bildet til matetwins.blogg@hotmail.com, og legg gjerne med blogg adressen din ( hvis du har) slik at vi kan linke til bloggen din når vi legger ut de forskjellige bidragene. 

Vi vil ha ett litt vinter aktig preg over den. Og det kan stå " Trine & Martine" og evt. "matetwins.blogg.no" hvis det funker. Ellers er alt opp til dere. Bruk de bildene som er over. 

 

Håper mange av dere vil hjelpe oss! 

 

 - Trine & Martine

En liten baker.

Lillesøster skal ha jentekveld og i den anleding bakte hun cupecackes! Hun er kjempe flink og de ble utrolig gode.

 







- Trine Emilie





 

 

The boys who ..

















- Trine Emilie



Photoshoot - Jentene

Her er noen bilder fra photoshooten vi har vært på i dag! Kommer flere bilder når jeg har fått dem av Martine, hun er bare litt sta skjønner dere ! Her er hvertfall de jeg har tatt.

 



































- Trine Emilie



Foto studio

Hei alle søte 

Husker dere da jeg var på utplassering hos Haslien fotografene? Men hvertfall da fikk jeg et kjempe kult tilbud om å komme til dem igjen å låne studioet dems på kveldstid med venner eller hvem andre jeg ville ta med. 

Så da valgte jeg å ta med meg denne herlige gjengen her:



Vi var der ca kl 6 og kom hjem halv 10, kunne sikkert ha vært der mye lengere også hvis det hadde vært opp meg og de andre.  Var kjempe gøy !



Så gled dere til det kommer flere bilder. Må bare redigere de og sånn først. 

 

Besøk forresten bloggen til Jeanett >HER< , trur hun har blogget om da vi var der !

 

- Martine

Rainyday !



- Trine Emilie

You know what? Homework is my life .





Elsker at mange timer av fritiden min går til lekser! Bok prosjekt . 

- Trine Emilie 

summer night.

// privat, nikon D5100

Savner sommeren. Varmen. Da det aldri ble mørkt. Kunne bade hele døgnet uten at vannet var kaldt. Oppe lenge. Skole fri.  Bli brun. Være på stranda. Sommer er bare mye bedre en høst!

 

Noen andre som savner sommeren?

 

- Martine

5 ting du kanskje ikke vet om meg

 • Jeg er ganske ego av meg! Ikke sånn hele tia. Men har alltid vært sånn, var faktisk det jeg ble kalt før jeg fikk et ordentlig navn. Men har skjerpet meg en del, det er bare noe som skjer. 



 • Elsker mat, selvom jeg er sykt kresen! Kan gå å spise noe hele tiden, så jeg blir egnetlig aldri helt mett og er aldri sulten. Og noen ganger får jeg bare sånn at jeg MÅ ha mat, eller så klarer jeg ikke tenke.



 • Har hatt hest i hele mitt liv. Familien har hatt veldig mange tilsammen. Og jeg fikk min egen da han ble født, som kanskje var når jeg gikk i 1. klasse? Men han har jeg hvertfall hatt helt til i sommer, da måtte vi slakte han fordi han var syk. Han var ikke så mye min det siste året siden jeg var ganske lei hest da. Har også fått utoolig mye skader og vært borti veldig mye skummelt når jeg drev på mest.

 • Jeg har en kne skade som jeg fikk fordi jeg datt av Shaso/ hesten min. Datt av med knærna først rett i isen. Den heter noe som patellar sene bednititt? eller denbititt? husker ikke helt, men det er litt bedre nå!  


litt dårlig bilde, men det er hvertfall tatt rett etter jeg datt av

 •  Jeg elsker å sove! Jeg kan sove hvor som helst og når som helst.







Er masse mere jeg kunne tatt med , men har ikke mere tid nå. Får heller komme en del 2, hvis dere ønsker!

 

Noe dere ikke visste? 

 

- Martine

Mitt lille barn!

Min kjære elskede MacBook pro♥
Får mange spm rundt den og tenkte å ta et innlegg om den nå. Jeg kjøpte den i Mai for konfirmasjon pengene mine. Det var noe jeg hadde ønsket meg utrolig lenge. Jeg betalte 17 tusen for den. Da var word, power point og xl inkludert. Dette er noe jeg er avhengig av for skolearbeid, også kjøpte jeg magic mouse og en mappe til og ha den i starten var det sinnsykt avansert, hadde jo hatt vanelig pc hele tiden. Men etter en stund gikk det som en lek. Det tok også litt tid å lære seg imovie. Som er et utroilig bra redigerings program til filmer som kun følger med mac. Jeg har da  den mellomste altså 15 tommer. Og til alle som skal invistere i en ny pc, kjøp mac! du vil aldri angre. Jeg skal selv aldri gå tilbake.

 

 


- Trine Emilie

Akkurat nå ..


.. gjør jeg lekser og spiser mat! Tenkte det var kjekt for dere å vite det..

Såå jada , men tenker også ut et inlegg til senere ikveld ! 

 

Like før jeg skulle poste dette ble jeg faktisk med  på et lite telefonintervju, så til alle som bor i indre Østfold og har lokalavisa, følg med til Fredag!


Hva gjør du akkurat nå?

- MARTINE

Litt redigering











Mye bokeh, men jeg elsker det ! hva syns du om bildene?
- Trine Emilie


When i find an old memorycard..

All the memories come back.♥

















- Trine Emilie

 

London innkjøp - del 1

Her kommer da  noe av det jeg kjøpte. Husker ikke prisene på alt dette men brukte litt over 1500 kr på alt og clutchen fra Dorothy perkins var dyrest. Kommer også en del med all MAC sminken jeg kjøpte + parfyme ol. 

















DORTHY PERKIN LYKKE ! ♥ VERDENS FINESTE .

Vil dere se Mac sminken og skal jeg ta det på video eller innlegg ?
- Trine Emilie

En dag i London.

I natt sto hele familien opp klokken 4 og reiste av gårde til Rygge flyplass! Der møtte vi familien Eng. Vi har nemmelig holdt en hemmelighet veldig lenge. Jenny som fyller 15 år den 17 november har lenge hatt lyst til å dra til London. Ogen dag da vi var hos dem og Jenny ikke var hjemme fant vi ut at vi skulle ta en dagstur til London og shoppe litt og ikke minst overraske Jenny. London er så herlig. Var også utrolig gøy og se ansiktet til Jenny. Tenkte jeg skulle viser dere hva jeg kjøpte i  løpet av uken. også kommer det også kanskje en film.










Del 2 med bilder kommer senere i kveld ! - Trine Emilie

Gårsdagens Innkjøp



Ull Cardigan

Et par vintersko, med kjempe god pels inni! 

Selvbruning

Div smykker og ringer

Kleshenger



Orker ikke finne kvitteringene for å se hvor jeg kjøpte det eller prisen, så spør heller hvis du lurer!

Også kjøpte jeg jo ballkjole så klart, egentlig bare det jeg skulle. Men den er hos en sydame nå. Siden den var ikke helt sånn jeg ville ha den, så hun må sy den litt om. Også må hun ta den litt inn, fordi den var så litt stor, men ellers var alt bra! 

Hva synes du?

-Martine

Gårsdagens Innkjøp



Ull Cardigan

Et par vintersko, med kjempe god pels inni! 

Selvbruning

Div smykker og ringer

Kleshenger



Orker ikke finne kvitteringene for å se hvor jeg kjøpte det eller prisen, så spør heller hvis du lurer!

Også kjøpte jeg jo ballkjole så klart, egentlig bare det jeg skulle. Men den er hos en sydame nå. Siden den var ikke helt sånn jeg ville ha den, så hun må sy den litt om. Også må hun ta den litt inn, fordi den var så litt stor, men ellers var alt bra! 

Hva synes du?

-Martine

11.11.11

Idag er det 11.11.11, og det betyr at jeg har navndag ! Sååå gratulerer dere til alle dere andre som heter Martine, Martin eller Morten !

Ellers idag har jeg hatt fri fra skolen siden det har vært planleggingsdag. Og da dro vi til Sarpsborg og Fredrikstad og handlet litt. Dro egentlig bare for å kjøpe juleball kjole, men blir jo alltid til at man kjøper seg litt ting man egentlig ikke trenger. Innkjøpene kommer etterpå.

Så var det korøvelse etter det, også ble Tassen med meg hjem. Men nå har hun dratt siden hun skal til bort inatt.


Ser også ut som dere likte det med "måndens blogger", har ihvertfall fått bra tilbakemeldinger og det er gøy ! 

 

-Martine

Øvelser..

Akuratt kommet hjem fra Bassa mi ! Jeg har altså vært på korøvlese denne kvelden og vi har mange øvelser nå siden vi skal ha 2 julekonserter snart med Trine Rein. Så det blir bra. Noen av dere lurer sikker på hvordan vi kjenner den utrolig flinke bloggeren Johann. Og han kjennr vi fra soul children altså. 



Jeg får ikke blogget før på søndag! I morgen skal jeg gjøre noe utrolig kult, som dere skal få vite mer om.

- Trine Emilie
 

JEG hater..

Kjører på med ett jeg hater-innlegg. Vet det er kjempe mange som ikke liker dette, og syns det er bedre å heller fokusere på det positive. Men jeg gjør som Fanny ! Digger den jenta.

-  Jeg hater når jeg har satt alarmen til å ringe halv 7 og jeg våkner og tenker jeg kan ligge en halvtime til også når jeg våkner igjen er klokken halv 9!

- Jeg hater når overlegene berter sender deg bitchie blikk

- Jeg hater at alle er så opphengt i den canada goose videon som forresten ikke er sann ! BLI VEGETARIANER, IKKE BRUK SMINKE OG DUSJ. De mishandler faktisk det kjøttet du spiser mer !



 

- Jeg hater hater hater når du skriver en ting på facebook da som foreksempel ´´  I know who you are ´´ også er det en dude som kommenterer  du brukte feil tegn det er dette tegner " og ikke dette `` ! Da kjenner jeg virkelig det KOKER inni meg. Alle forstår hva man mener uten at det skal være en som retter alt ! 

- Jeg hater når noen legger ut et bilde av seg selv også får man en kommentar som dette " åh, du er så pen du ! "
og svarer med dette " TUSENTAKK ! Men jeg liker virkelig ikke dette bilde av meg selv " HVORFOR LEGGE DET UT DA?
 
- Jeg hater når du legger ut en sang eller hører på en sang så er det en eller annen som sier " Den er så 2010" eller " den er så gammel " Hallo? Sanger går ikke ut på dato liksom. De kan være bra ja til og med om de er fra 90´tallet !

- Når man lærer noe nytt også er det en eller annen nerd som skal virke super flink å rekker opp hånden og spør om helt utrolig teite åpenbare ting som det fleste forstår men som det kun spør om for å virke smarte !

- Jeg hater når jeg går inn på doen på kjøpesenteret eller på skolen og det står fult av girls og sminker seg, tupere håret og fniser ! DET ER EN DO.

-Jeg hater når folk har nye profilbilder på facebook og deler det en gang i timen bare for og få flere likes og kommentarer !

- Jeg hater mega tynne jenter står og sier " jeg er så feit " " kan ikke spise mer nå "  Se deg i speilet jente !



- Trine Emilie

En ny ide !

 

Hallo dere! Lenge siden sist vi skrev et ordentlig innlegg, men nå har vi tenkt ut en liten ide som vi tror kommer til å bli ganske bra !

Vi skal nemmelig spørre forskjellige gutter som vi kjenner om de vil være med oss å blogge i 2 - 4 uker ! 

Da kommer de nok til å blogge om hva de gjør, outfit og det de rett og slett velger selv å blogge om.  Grunnen til at vi gjør dette er for å få litt mere varjasjon i bloggen og kanskje litt mere spennende for dere å lese den også!



Vi har allerede funnet måndensblogger, så gled dere til å få vite hvem det er ! 

 

Håper dere liker det ! 

- Martine & Trine

Gjesteblogger - Ole Petter og Odd

Nå sitter vi, de kjekkeste gutta på hele skolen og blogger på bloggen til de diggeste jentene p å hele skolen ♥ Dagen startet med en syykt kjedelig Naturfagtime med Øistein. Etter  det hadde vi matte med den kuleste læreren på skolen, Espen :D 





- Ole og Odd ! 

( innlegget har de faktisk skrivet selv ! - martine)


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som venn



Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

 • » Blogg
 • » Gjeste innlegg
 • » Martine
 • » Martine - Bilder
 • » Meninger
 • » Måndens blogger
 • » Outfit
 • » Trine
 • » Trine&Martine
 • » Video


 • bilde
  hits