Lillebror 5år
Gratulerer med dagen, lillebroren min♥

 

-Martine

1 uke siden

Hallo dere som fortsatt gidder å stikke innom bloggen våres ! 

En uke siden noen av oss har blogget idag, men min grunn er rett og slett fordi det har skjedd så utrolig mye forskjellig. Gidder ikke gå inn på noe av det her, men har bare ikke følt noe for å blogge denne uken. Men nå er jeg altså tilbake, får håpe Trine også kommer tilbake snart ! 

Tok heller ikke så mange bilder fra den jentekvelden det ble blogget om sist, siden vi brukte mest tid på å lage "musikkvideo". Eneste som ble tatt av ordentlige bilder var noen av Trine, siden jeg skulle teste ut litt lys og skygge osv.  

Syntes om bildene? 

Du skal idag?

 

-martine aaen

Party in the houseNå er noen av de herligste jentene her ! Blogges senere !

- Martine

Video - vi ringer folk

Ikke ta det seriøst, vær så snill! Noen av dere syntes sikkert det er driiiit teit og tulleringe folk, men vi syntes det er gøy + at mange av "må gjøre" alternativene vi fikk var å tulleringe. 

Vi ringte også to andre, men de klart vi å glemme og redigere med ! typisk, så de kommer nok i del2 !

 

-Martine & Trine

 

Aksjonsdag


Har hatt aksjonsdag idag eller i går blir det egentlig nå. Vi og 2 andre var tiggere, altså vi gikk rundt på skolen og tigget penger av andre. Og på 1,5 time samlet vi inn hele 1237,5 kr! Kjempe fornøyd ! 

Her er altså noen bilder som ble tatt, sånn ca alt er kødd, bare så det er sagt. Kommer flere også, men nå skal vi legge oss! Kommer forresten en video i morgen også, så gled dere ! 

 

- Martine & Trine

følg med !


 
Nå har jeg vel nesten akkurat kommet hjem fra kor øvelse med Trine Rein, drit kult !

 Trine er her også, og skal sove til meg i natt, så da blir det nok litt ekstra til bloggen, så følg med ! 

 

-Martine

Strikk !

Strikk er utrolig hot denne høsten. Og jeg har utrolig mange. Så tenkte å vise dere de i morgen. Men her om dagen fikk jeg en ny fra Villa og den kostet 399 kr. Ønsket meg den veldig lenge , det er sånne stjerner men man ser de ikke så godt. 

-Trine Emilie


 

Vakkert.

Åh , noen ganger er himmelen så utrolig fin ! Full av nydelige farger. Var ute og tok noen bilder i sta. helt utrolig hvor fort den forandrer seg også, etter bare minutter kan alt være borte. Hva syns dere?

 
- Trine Emilie

Fin Himmel


Sånn ser himmelen ut sånn ca akkurat nå, hva syntes du?

 

-Martine

Er nøtter godteri ?

Nå har jeg et lite spørsmål til dere. Har altså sagt dette til alle jeg har vært med idag ca. men nå skal dere høre :

Jeg hadde kjøpt noen nøtter i storefri idag, og noen andre elever har gjort det før så jeg tenkte ikke noe over at det ikke var lov til å ha på skolen. Men så skulle jeg gå etter en time, så kommer en lærer og sier det er godteri jeg bærer på. Godteri ?? Jeg hadde aldri trudd at nøtter var godteri, altså nøtter er sunt, og det er ikke godteri.

Skal ikke lage noe stort ut av dette, hvis det var sånn du skjønte det. Men hva mener dere nøtter er ? Mener dere at nøtter er godteri eller noe annet?

 

-Martine

Jeg har forelsket meg

i Andreas Wijk.   Verdens kjekkeste svenske , med stil som man blir stum av og en stemme som er som himmelen. Før var det Viktor Frisk , men må ærlig inrømme at Andreas er hakke bedre. Han har verdens fineste hår og er jo så sinnsykt kjekk ! 
 -Trine Emilie

Photoshoot - Martine

Her var noen av bildene jeg tok av Martine i sta . Hva syns du?

-Trine Emilie

Slapp dag

Idag har jeg rett og slett ikke gjort noen ting. Bare slækket rundt. Har egentlig litt dårlig samvittighet siden jeg ikke har gjort det jeg tenkte jeg skulle gjore, men får ta det imorgen. Imorgen skal jeg forresten til Trine og ta header bilder! 

Håper dere har hatt en fin dag ♥


 

//nikon D5100//

 

-Martine

God morgen norge backstage


Dette var da mitt andre utplasseringsted. God Morgen Norge på TV2. Har vært her i 2 dager og startet kl 0600 og var der til ca kl 14 igår og 12 idag. Og siden det startet såpass tidelig betydde jo det at jeg måtte stå opp døds tidelig! Halv 3 !! fordi det tar litt over 1 time inn til oslo fra her jeg bor. Men så sov jeg til søskenbarnet mitt som bor i Oslo til idag, så det var veldig koselig !

Men over til selve utplasseringa. Var utrolig kult! Kunne velge selv hvor jeg skulle være under sendingene så da satt jeg enten i studio, regirommet eller bare greenrommet sammen med gjestene som skulle inn. Så var jeg med på morgensmøte etter sending, der de gikk gjennom sendingen og hva som skulle skje i neste. Folkene som jobbet der var også veldig koslige! 

Ogsååå daa.. Så fikk jeg en liten statistrolle i en repotasje de spilte inn. Skulle sitte stille i ett rom og se på noen sjermer. Noen som har sett meg, og det er jo veldig kult. Regner kanskje ikke med at noen av dere så på det, men alt ligger på god morgen norge sine hjemme sider tenker jeg.

Hvis det er noe dere lurer på, bare spør !

 

-Martine

Photoshoot - Malin.

Var ute med Malin i sta og tok noen bilder med henne. For henne hadde et fotoprosjekt siden hun er utplasser hos en fotograf. Her er noen av bildene.

 

-Trine Emilie
Uten linser

Som sikkert de fleste vet så bruker jeg brune fargelinser til vanelig , fordi jeg ser utrolig dårlig og syns brune øyne er så utrolig fint ! I dag tok jeg på de vanelige linsene mine også tenkte jeg dere kunne få se hvordan jeg ser ut uten de brune. Syns dere jeg burde fortsette med brune fargelinser?

- Trine Emilie
Søte modeller !


//nikon D5100//

 


Siden det ikke var så mange å ta bilder av i studio idag, så fant vi noen katter ute som vi tok med inn, syntes de ble ganske søte jeg. Hva syntes du ?


-martine

 

LOVE.Virkelig verdens fineste ♥

-Trine Emile

Haslien Fotografene

Idag har vært siste dagen min hos Haslien Fotografene. Har vært der siden mandag og det har vært kjempe bra! Har vært med på barne og nyfødt - fotografering, modell fotografering og alt det som skjer fra ett bilde blir tatt til det er på veggen eller i ett album. Må si det er mye altså. Mye mere enn det jeg hadde tenkt meg, så nå skjønner jeg faktisk hvorfor prisen er så høy når det gjelder fotografering. Også har jeg lært med litt innen photoshop, utrolig bra program!

Og folkene som jobber der, Marion og Jeanett var utrolig koselige, med mange ideer og alltid blide! Ble faktisk også tatt noen bilde av meg, som jeg redigerte selv i photoshop idag, og fikk med meg ett hjem, ble veldig fornøyd! Anbefaler virkelig alle som har tenkt seg en familie fotografering eller med venner om å dra dit. Dere blir garantert fornøyd ! 

Tok også en del bilder i studio der. Ble ganske mange som jeg vil dele, så har delt det på to innlegg. 

//nikon D5100 //

 

 

Har du vært hos fotograf før?

 

-Martine

 

Utplasseringen

Jeg jobber da i en frisørsalong , er ikke så mye jeg får gjort. Sier seg kanskje selv , men jeg vasker og obseverer. Det er fadderen min som eier salongen så hun farget håret mitt og nappet brynene mine! Ble veldig fornøyd , og på torsdag skal jeg stripet håret lyst. Det er faktisk veldig morsomt og koselig. Her er noen bilder som er tatt med macen. 
MASSE LEDIGE KLIPPETIMER HOS MEG , FARGING ER JEG OG FLINK TIL.

-Trine Emilie


Utplassering

Hallo : ) 

Var jo på utplassering igår også, men da glemte jeg og ta bilder også var jeg heller nesten ikke på dataen fordi jeg var opptatt ca hele dagen. Var faktisk på kino men Trine, så knerten i knipe! Ahh , bare elsker den pinnen der!♥ også var det håndballkamp for søsteren min etter det.

Men over til utplasseringa. Noen som lurte hvor jeg skulle og nå er jeg hos Haslien fotografene, i Sarpsborg. En mor og en datter som jobber der. Tenker jeg skriver mere om det en annen dag. Men det er hvertfall kjempe morsomt å være der ! Er siste dagen min imorgen, så skal jeg på en annen plass på torsdag og fredag.

Her er noen bilder fra idag :


 

Hva syntes du ?

 

-Martine

 

Heme att

Nå har jeg kommet hjem fra en veldig fin, men også veldig kald høstferie på Tynset. Ble kaldere og kaldere for hver dag, og igår var det -3 på dagen hjemme hos oss. Noe som vil si vinterklær! 

Kommer mere oppdatering og bilder imorgen tenker jeg. Har ikke så god tid akkurat nå. Skal forresten på utplassering imorgen til fredag. Kommer også mere tilbake til det !

 

veit jeg har veldig mørke ringer under øya, men de bare er sånn


Har du gjort noe spesielt i ferien?

-martine


Summertime


/privat/

-martine

OSLOve

Hatt en super bra dag i Oslo sammen med Mamma og Lillesøster ! Først gikk vi rundt og handlet så spiste på Fridays . Fikk også utrolig mye fint , innkjøpene kommer i kveld eller i morgen . Kjøpte også kjole til juleballet som er i desember dere får desverre ikke se bilde av den før etter juleballet . Endelig fant jeg en jeg likte utrolig godt . 
 


- Trine Emilie   

Strawberry-martine

Idyll

Sommer , sjøen , varmen , solen , stranden , sanden , bikiniene , brunfargen , isen , solkremen og svømmeturene , akuratt nå savner jeg sommeren utrolig mye selvom jeg gleder meg litt til vinteren . Det er bare det at sommeren er så alt for kort og vinteren så lang ! Om sommeren pleier vi å være på verdens fineste strand i Moss eller på larkollen da , den heter paradisbukta og har helt klart vann og omtrent ingen stener i vannet og veldig langgrunt . Her er noen bilder derfra


-Trine Emilie
 
 

Dream outfit - 1

Tenkte jeg skulle starte med noe nytt . Jeg setter sammen klær og viser dere dem . Tenkte og kanskje ha det 2-3 ganger i uken . Hva syns dere om det?Bluse fra Acne - 1695 kr     Sko fra Acne - 3370 kr      Bukse fra ksubi - 1285 kr      Ring fra YSL - 1460 kr    smykke fra Arielle de pinto - 4410 kr    Clutch fra Mulberry - 2405 kr   samlet sum :  
14 625 kr
 
-Trine Emilie 

My makeup

Her er noe av sminken jeg bruker , ofte bruker jeg ikke sminke i det hele tatt. Skriver prisene på det jeg husker siden det ofte blir spurt om det . Om det er noe mer dere lurer på kan dere bare spørre . Og jeg bruker ikke all sminken på en gang . Kommer ann på om det bare er skolen eller byturer ol.


Leppestifter fra max factor - MAC og YSL . 130 - 130 og 290 kr .


Foundation og Concealer fra Thebalm - 299 OG 170 kr.Solpudder og Blush kost fra Nilens jord - 299 - 149 kr 

Solpudder fra Isadora - 199 kr.


Concealer koster fra ID og the balm - husker ikke pris litt under 300 for begge.


Concealere fra - YvesSaintlauren 300 kr og bare minerals ( var i en starterpakke)


Solpudder , foundation og mineral veil fra bare minerlas - betalte nesten 800 for en sånn starterpakke.

Koster fra id - fra den starterpakken Blushkost fra Makeup Mekka  170 - Rundbørste fra Kicks kr 179 - foundtionkost fra  Comsopolitan 149 kr.
 
Maskara og eyeliner fra Helena Rubenstein - 300 kr.


Blush fra Thebalm - 279 kr .


Shimmerpudder fra Smashbox- 299 kr


Pudder fra MAC - 300 kr

  
 

Black and RED

I dag farget jeg håret , det var egentlig meningen jeg skulle gjøre det hos den faste frisøren min om en mnd men jeg klarte ikke vente , så jeg og mamma kjøpte farge . Og mamma sa hun skulle hjelpe meg , men jeg ville gjøre det selv . Det ble ikke bra , og man kunne etter 5 min se at det ble rødere og rødere .. Etter 25 min skyllet jeg det ut og det var ... en mørkebrun/ svart farge med rødt og lille skjær i + at oppe ved hode bunnen hadde jeg ikke klart og dele fargen godt nok  ut så det var rødt.
Så nå er det bare og vente før jeg kan dra til frisøren og rette det opp. Det er utrolig forskjell fra hvilket lys man er så det er også forskjell på bildene 
Slik så håret ut før jeg farget det 


Så ble det slik og jeg skrek det høyeste jeg kunne å løpt ut til mamma .. 

Går nå inn i en sørgeperiode og lua kommer til å være min bestevenn frem til det stygge greine her er borte , vurdere å skinne meg å kjøpe parykk ..

-Trine Emilie 


 
 

Nå drar jeg

Nå drar jeg til faren min, altså til Tynset. Og siden internettet der ikke er så bra, så gidder jeg ikke å blogge heller. Har bare laget noen innlegg som Trine skal poste av og til. 

Men lover full oppdatering når jeg kommer hjem, eller når jeg har mulighet!Ha en fortsatt god høstferie til dere som har det denne uka ! 

 

-Martine


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennOktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

 • » Blogg
 • » Gjeste innlegg
 • » Martine
 • » Martine - Bilder
 • » Meninger
 • » Måndens blogger
 • » Outfit
 • » Trine
 • » Trine&Martine
 • » Video


 • bilde
  hits