Høstferie

Nå er det høstferie for meg. Den startet helt ræva egentlig. Hadde matte prøve i siste time som var kjempe vanskelig, så da satt jeg helt ut timen og ble enda ikke ferdig med hele. Og da jeg var ferdig måtte jeg opp på kontoret og hente noen ark, som selfølgelig ikke var der , og måtte vente. Og derfor rakk jeg ikke bussen! Så gikk jeg til Trine og var der til vi dro til meg ikveld. 

Elles har vi bare sett på Idol og lagd muffins uten oppskrift, kommer nok en video. 

Fikk dessvere ikke spilt inn noen video til dere idag som vi lovte, men vi gjør det nok etter feria en gang!

Du gjort idag?

-Martine

My phone
Pynta mobilen min litt istad med sånne "diamanter" eller hva det heter.

Hva syntes du?

 

-Martine

WISH

Har så veldig lyst på en tatovering snart ! En slik en som på bildene under , aller mest vil jeg ha en fugl eller noe på skulderbladen eller stjerner på håndleddet . Har du tatovering ? Hva syns du?

 
- Trine Emilie

En liten ting.

Hei dere. 

Må bare si en ting til dere: Dere er utrolig dårlige til å kommenter ! 

Greit, kanskje er ikke vi så flinke til å blogge 3 innlegg hver, hver dag, og alt det de perfekte bloggerne skal ha. Men vi er jo ikke topp bloggere heller. Og ikke har man så mye lyst til å blogge heller når man aldri får respons. Det blir akkurat som og skrive til en vegg. Og da kan vi liksegodt skrive det ned på ett papir å kaste det igjen. 

Kanskje vi ikke blogger så bra heller hver dag, men vi prøver vårt beste. Som ett eksempl nå; Vi har planer om å lage en video til dere til fredag, som dere kan bestemme hva vi skal gjøre. Og Trine skrev ett innlegg om det istad, den er kanskje bare posta for kun 4 timer siden, men vi har en statestikk på bloggen vi også, og der ser vi hvor mange som er inne på bloggen våres fra forskjellige IP- adresser, og der ser vi nå, i skrivende stund at 0,02 % av dere har kommentert det innlegget!

Dette skal ikke være ett klage innlegg, ikke missforstå. Vi setter utrolig pris på alle som leser bloggen våres, og enda mere de som kommenterer innleggene, det er dere som gjør at vi vil fortsette å blogge. Men håper dere skjønner poenget mitt.

Men alt er opp til dere, hvis dere ikke kommenterer og gir litt respons, så gidder jo ikke vi å bruke masse tid på å blogge til dere heller, Husk ; det er for dere vi blogger !

 

-Martine

 

 


Prøver ...

Matteprøve i morgen og på fredag ! Kommer tilbake  i morgen eller på fredag ! I mens kan dere tenke på hva jeg og Martine skal videoblogge om på fredag  , kommenter det . Ellers blir det ingenting . Ha en fin dag alle sammen ♥

-Trine Emilie 

I play this song for you.


Syntes om bilde?

 

-Martine

skogtur med Lillesøster !

Var en liten tur i skogen i sta med Thea , veldig koselig .  Thea er forresten 11 år for de som lurer og det er hun som tar omtrent alle bildene av meg .  
 Ekkelt å finne et slikt kors midt ute i skogen .

-Trine Emilie

Kino

Da drar jeg/vi snart på kino. Skal se Få meg på for faen. Har hørt litt delte meninger om den , for det meste at den ikke er så bra. Selv er jeg litt skeptisk til den dialekta de bruker, som jeg har sett på traileren. Har du sett den , hva syntes du om den ?


-martine

Noen bilder fra jentekvelden
Veldig koselig kveld / natt med de herligste jentene ♥

-Martine

Hot?

Syns dette var utrolig stygt og harry for en stund siden , men etter å ha sett så utrolig mange jenter med forskjellige måter å bruke naglene på så fant jeg ut at det egentlig er ganske fint ! så defor satt jeg på noen nagler . Hva syns dere?


Ha en fin kveld alle sammen, jeg drar på kino med noen herlige mennesker i kveld ! så blir vel ikke noe mer blogging 

-Trine Emilie 

Innkjøp - 24-09

Var en liten tur i Sverige i dag , og kjøpte jo selvfølgelig noe . Jeg som ikke skulle kjøpe noen nye klær før etter jul.
Kjøpte også en ting til , men den for dere se i morgen ! Hva syns dere om innkjøpene ? 

 
Gina Tricot - 150 kr


Bikbok - 199 kr


4 like gensere fra BikBok . De har et slags kryss over magen men det er vanskelig og se her , men de kommer i outfit innlegg snart . 150 kr for hver av dem .


Glitter - Ring 80 kr og earcuf 20 kr.


- Trine Emilie
 

rosenborg - vålerenga

Nå er det snart klart for Rosenborg - Vålerenga. Syntes rosenborg har blitt så utrolig flinke i det siste, så nå er det jo faktisk gøy å sitte å se på en kamp i 1,5 time. 
reggis smil


(sorry for dårlige bilder, men trur de er tatt med ett veldig dårlig kompakt kamera)

Bildene er fra ifjor, på RBK - VIF kampen faktisk. Den kampen Anthony Annan klyper André Muri i rumpa ellerno , hvis dere husker? Den kampen var hvertfall veldig morsom, også fordi såklart rosenborg vant!

Hvem håper dere vinner? Rosenborg eller Vålerenga?

 

-martine


Snart kommer..

.. jentene ! 

Så i kveld / natt blir det jentekveld !  Utrolig lenge siden vi har vært sammen alle oss, UTEN noen andre, så dette blir nok kjempe koselig ! (+at vi har dataforbud, altså vi skal ikke sitte på dataen i hele kveld ) 

Disse herlige jente her kommer + Trine og Rikke ♥

Lover mange bilder imorgen ! 

 

Hva skal dere i kveld? 

 

-Martine

on my way to your heart

 Syntes om bilde?

 

-martine 

Outfit - Trine
Øredobber // Pinkyswear - Topp// BikBok - Bukse// Vero Moda .

Hva syns du ?
- Trine Emilie 

 

love

Everyone says love hurts, but that is not true. Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts.? Envy hurts. Everyone gets these things confused with love. But in reality love is the only thing in this world that covers up all pain and makes someone feel wonderful again. Love is the only thing in this world that does not hurt.? Friends make you stronger !


!

- Trine Emilie

when i wake up .

God morgen alle søte ! har akuratt våknet og tatt noen bilder til dere . I går hadde jeg tatt nesten 20 outfit bilder ute , også når jeg kom inn var alle borte . KARMA ! Siden dere ikke var noe gira på video så blir det ikke det . Dere er ekstremt dårlige til å kommentere , og vi ser dere er her inne ! Om dere ikke kommenterer mer snart så vet jeg ikke hvor lenge jeg gidder å blogge , det er ikke noe gøy og bruke kjempe lang tid på ett innlegg også får du null respons .
- Trine Emilie
 

Må gjøre video !

Hallo dere !

Nå har vi tenkt til å ha en liten "må gjøre video", altså en video som dere bestemmer vi skal gjøre på. 

Så sleng igjen en kommentar om hva du vil vi skal gjøre. Gjerne flere ting også, så plukker vi ut noe. 

Avsluttes imorgen (lørdag) kl 17 !!

-Trine og Martin

Photoshoot - Høst
Noen bilder jeg tok av lillesøster min på 11 år her om dagen , ble fornøyd med noen av dem !
Hva syns du ? 

-Trine Emilie 

Outfit 23.9

Her er dagen outfit, ganske kjedelig egentlig , men har ikke noe annet å blogge om ! 

Bukse fra kapphal // genser fra bikbok // tubeBH bikbok 

  Ha en fortsatt fin fredag folkens ! ♥

 

- Martine 

I prøve modus

Nå sitter jeg da og prøver og øve på en musikk prøve som vi skal ha imorgen, om jazz! Skjønner ikke hvorfor vi må ha om det en gang, hvem er det som trenger å vite åssen jazz ble oppfunnet når vi blir voksene? Og isåfall, de som trenger det lærer det seg jo da.  Men min mening er at vi heller trenger og lære noter og sånn ordentlig, isteden for JAZZ !! 

Så ønsk meg lykke til , det trenger jeg virkelig ! 

- Martine

Jeg går i 10ende !

Til alle de som sa 10'ende klasse var chill , gå om igjen ! Det er alt ennet enn chill . Det er et evig mas om lekser , prøver ol . Vi har snart gått en mnd på skolen og har sånn ca 2 prøver i uken andre lekser , fremføringer og gloser .
Jeg har omtrent ikke tid til noe annet . Om jeg fortsatt hadde gått på håndball , hadde det nok ikke gått så bra . På de 2 første prøvene har jeg fått 4 og 5 så det er jo sånn passe bra ! I morgen har vi musikkprøve , på mandag naturfagprøve og engelsk fremføring og på torsdag matteprøve ..

 

I morgen får jeg tilbake laderen til macen og skal prøve og bli flinkere til å blogge ! men da må dere kommentere
- Trine Emilie

Fast leser eller bare innom ?

Hei dere! 

 

 

Nå skal jeg spørre om en ting: Er du som leser dette bare innom bloggen nå, eller er du fast leser ?

Skriv en kommentar !

 

-Martine

 

I helgen..

.. har vi vært på konf weekend, altså som resirkulerte. Trine blogger om det senere !

Hva har dere gjort i helga?


-martine

Jeg vil så gjerne..

Enkelte ting hjelper det faktisk å blogge om . Noen ganger føler jeg en ekstrem stor trang til å få ting ut , men så gjelder det å sile det , noen ting er for private til å blogge om ! Men tenkte å dele en ting med dere , å dele tankene som surrer rundt i hodet mitt akuratt nå !

Som sikkert mange vet har jeg sluttet jeg på håndball , det var av mange grunner , grunner som jeg egentlig ikke vil dele her. Jeg er egentlig veldig opptatt av å trene , selvom jeg kanskje er altfor dårlig til å trene selv .. Å ta joggeskoene på og jogge en lang tur er noe jeg gjør sjeldent , altfor sjeldent !
Jeg syns det er mye bedre å gå et sted hvor du får ett opplegg som du skal følge , som håndball eller andre idretter eller et treningssenter ! Jeg skal faktisk begynne på Avancia når jeg er helt frisk . En av grunnene til at jeg sluttet på håndball var at jeg rett og slett ikke hadde helse og kropp til det .. Jeg sliter med både knær , rygg og nakke at Jeg fikk lungebetennelse og har veldig dårlig imunforsvar og tok ikke lungebetennelsen som andre kanskje gjør. Jeg er veldig dårlig på å spise frukt og grønnsaker som gjør at jeg har så dårlig immunforsvar ! Jeg dro derfor til legen og tok prøve for å finne ut om jeg hadde kyssesyken , men det viste seg jo å være lungebetennelse . De fant også ut at jeg hadde jern og vitaminmangel . Så jeg går nå på tabletter som jeg skal gå på i 3mnd til
. Jeg må derfor ikke trene så mye og kan ikke begynne fast trening enda , siden kroppen min vil ikke tåle det . Om jeg tar tablettene skal jeg begynne å trene på avancia om litt! Jeg vil så gjerne trene selvom jeg ikke kan

- Trine Emilie

Møte med hoppgutta

Hallo dere ! 

Ja , idag har jeg altså møtt noen av hopplandslag gutta. Er ikke så veldig stort egentlig, men grunnen var fordi der stefaren min jobber, altså konica minolta, er en ganske stor sponsor for det norske hopplandslaget. Og da hadde altså jobben der en sånn dag der de ba inn familien til de ansatte og kunder. Også kom 4 fra landslaget, altså ; Tom Hilde, Kenneth Gangnes, Johan Remen Evensen og en til jeg ikke heeelt vet navnet på. 

Også det morsomme der var at de hadde satt opp en liten hoppbakke som hvem som helst kunne prøve. Så der ble det jo noen heftige tryn.

 

 

Tom Hilde :


 

- Martine

Sjuk..

Hallo 
Ja, idag har jeg altså vært litt syk. Eller var ikke iform igår heller, utrolig slapp og vondt i halsen. Og det var ikke akkurat bedre når jeg våkna idag. Så idag har jeg faktisk vært hjemme fra skolen. Utrolig lenge siden, 5. eller 6. klasse tror jeg...
Også var det jo  kjempe fint vær idag, så jeg bare måtte benytte sjansen til å ta noen bilder ute : 
Og nå sitter jeg foran TV, drikker te og ser på tangerudbakken ♥Du gjort idag?
-Martine

Bilder av søster

Tok noen bilder av søster igår. Gjorde det egnelig mest for å teste ut litt innstillinger på kamera, fant også ut at det var utrolig mye jeg ikke viste om det til å ha hatt det i 4 månder. Men hvertfall , her er noen av de : 


Hva syntes du om bildene ?

 

-martine

Note to myself - smile !


- Trine Emilie

Bilder fra igår

 

Hadde en veldig koselig kveld med søte folk ♥

 

-martine

Tur med bror

Halloe dere !

Idag har jeg bare vært hjemme og ordnet til filmkveld (?) ikveld. Men så hadde jeg plutselig ikke noe og gjøre, og siden jeg egenlig hadde planer og trene idag, men måtte passe lillebroren min isteden, så tok jeg med meg han ut og gikk tur i skogen. Også tok jeg med meg kamera da, sånn at jeg kunne ta noen bilder av det fine høstværet.

Her er noen av de, og INGEN er redigert , kun det nederst !
 Syntes  om bildene?

Du gjort idag?

 

-martine

ALL STAR - Converse

 


 // Martine Aaen //

 

Syntes om bildene?

 

-Martine

Bildeserie - London del 1

 Plutselig kom jeg på at jeg hadde glemt og vise dere bilder fra London turen som jeg var på i sommer , det var jo noe alle ville se så tenkte jeg kunne vise dere de nå . London var en fantastik opplevelse som jeg vil huske lenge ! En herlig by med flotte mennesker og masse fine butikker og ikke mintst så mange fine ting og ta bilder av . Vi bodde på et hotell ved Hyde park , den parken var bare så flott ! Håper jeg en dag kan dra tilbake dit . Kommer en del i morgen og . Hva syns dere om bildene ?
-Trine Emilie

Beste storesøster

Kjære Trine! Du er verdens beste storesøster . Dette inlegget er fordi , du rocker!<3
- lillesøsteren din Thea

Svar på spørsmålrunden - Del 2

Hallo dere ! 

Veit det er ganske lenge siden vi hadde DEL 1 ,  og vi sa vi skulle legge ut DEL 2. Men hvertfall nå kommer den, håper det er greit, selvom noen av svarene ikke stemmer akkurat nå, men det får gå. 

 

Kommer også en del 3 og kansje del 4, men veit ikke helt når. 

 

-Trine & Martine

bilderr
Tok noen bilder fra gjenstander på rommet mitt også redigerte jeg dem, ble faktisk litt fornøyd med noen av de.

Hva syntes om bildene ?


-Martine

Day and night

Noen bilder jeg tok her om dagen
Canon eos 550D

Hva syns dere om bildene ?
- Trine Emilie

EndeligIpad 2 64GB ♥Tror apple er det beste merket jeg vet om ! Er superfornøyd med alle tingene jeg har , og vet det er mange delte meninger . 

- Trine Emilie 

Søtt

Så litt på forskjellige filmer på youtube istad , og kom over denne søte filmen, sett noe så søtt? ♥

 

 

Hva syntes du om den ?

 

-Martine


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennJuni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011


Blogg
Gjeste innlegg
Martine
Martine - Bilder
Meninger
Måndens blogger
Outfit
Trine
Trine&Martine
Video

bilde
hits