Spør meg om Trine!

Da er det min tur til å svare dere på spørsmål om Trine!

Så spør i vei i kommentarfeltet, så svarer jeg på video før september, lover!

 

- Martine

tilbakeDa er man tilbake til bloggverden. Bryllupet er over og hverdagen og skolen starter snart igjen. 

I kveld har jeg vært barnevakt for Selma, altså valpen våres. Også skal søteste Aina natte over her. Ikke så mye som skjer fortiden, hvertfall ikke så mye å blogge om. Men følg med imorgen, for da kan dere starte å stille spm om Trine! 

Ha en fortsatt fin natt♥

- Martine

Gull.
Hvorfor vi er bestevenner↑
Gulljenta på besøk!  I går var  jeg i Gøteborg hele dagen, på Liseberg med Camilla! Utrolig koselig og morsomt. Camilla fikk meg for første gang med i " opp skjuvet" eller noe.Noe jeg aldri har turt før. Det handler om å komme seg ut av komfortsonen sin og endelig turte jeg det! haha. Nå skal jeg kose meg videre med 

Ida, så blågggeees vi i morgen!

- Trine Emilie.

VideobloggHer er svarene på spørsmålene som ble stilt om Martine. Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og beklager så mye at det tok så lang tid men jeg har vært syk en stund som dere sikkert hører. Hva vil dere vi skal blogge om? Har ingenting å dele fortiden..

- Trine Emilie.

Verdens beste ferie!m

oi, ble veldig mange bilder, men håper det går bra! Skolen nærmer seg og jeg har uten tvil hatt tidenes beste ferie! Jeg var så heldig og få tilbringe 1 uke i vakre Portugal med verdens beste venniner.  Mange av dere lurte på om vi reiste alene og det gjorde vi, men Stinas far var der nede og han var sammen med oss på kveldene, ellers kunne vi gjøre som vi ville. Vi lå for det meste på stranden utenom den ene dagen vi var på shopping på det sykeste kjøpesenteret jeg har vært på. Vi var på øya iha del armona, og vi ble kjent med kjempe mange herlige mennesker. Håper at vi en gang kan reise tilbake dit sammen.

Trine Emilie.

you know it's summer when you can take pictures in the field.

Her er noen av bildene som jeg og lillesøsteren min tok i dag! Vet det er veldig mange, men det er så utrolig vanskelig og bare velge ut noen få. Bildene er redigert veldig forskjellig, men alikevel likte jeg de veldog godt siden solen var på vei ned. Hva syns dere om de?

- Trine Emilie

NattingHar tilbragt den siste natten med Ida Sofie x2! Veldig koselig og være med så herlige jenter. Herman prøvde å ta noen bilder  av oss og resultatet ser du over. Haha. 

- Trine Emilie

stress

Hola!

Da blogger jeg igjen! Medeieren av denne bloggen har mast på meg i flere dager nå, men tiden har ikke vært tilstede før nå. Men hvertfall, nå har jeg altså flyttet til Tynset. Denne uka her er veldig stressende, min far og kommende stemor skal gifte seg til lørdag, og tiden blir derfor prioritert til å ordne i stad til det. 

Noen bilder fra den siste uka tatt med Iphonen:


Jeg har også lagt merke til det forrige innlegget Trine laget om at dere kan spørre Trine om ting om meg og hun svarer, tenker det kan bli inntressant, så jeg kjører nok i gang en motsatt iløpet av uka/neste uke.

 

- MARTINE

Spør meg om Martine!

Tenkte jeg skulle ha en liten spørsmålsrunde hvor dere kan spørre meg om ting om Martine også svarer jeg på det med videoblogg i slutten av neste uke. Så pøs på med spørsmål nå!


- Trine Emilie

Got something beautiful

Martine ga meg en gave før hun dro i stad, men hun sa jeg ikke måtte åpne den før hun hadde dratt, kanskje like greit. For da hun hadde dratt åpnet jeg den og det var bilder av oss men det fineste var et 3 siders håndskrevet brev med de nydligste ord. Det var så utrolig fint og søtt skrevet så jeg satt og gråt skikkelig da jeg leste det. 

 

Siste kveld sammen!

 

Se så vakker hun er♥

Nå er dagen kommet, i morgen flytter min kjæreste bestevenn til Tynset. Men selvom hun flytter skal vi fortsatt blogge sammen, siden vi såklart fortsatt er bestevenner!

Noen av dere lurte  hvordan ting ville bli når Martine flytter og det blir ikke noe anderledes enn at vi kanskje bare får se hverandre 1 gang i mnd. Også håper jeg at hun flytter tilbake neste år, for jeg klarer meg faktisk ikke uten hun..  

- Trine Emilie


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennAugust 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011


Blogg
Gjeste innlegg
Martine
Martine - Bilder
Meninger
Måndens blogger
Outfit
Trine
Trine&Martine
Video

bilde
hits