Portugal next!

Da sitter vi på flyet til Portugal, Faro! Drar med de herlige jentene og skal være der 1 uke! Snakkes når vi kommer hjem!

interessant torsdagskveldSom bildene viser så har denne kvelden gått til popcorn spising, å se på morsomme klipp på youtube og en liten photoshoot med kveldens bestevenn, en kattunge. Den ble forrresten temmelig misslykket, katten ville heller løpe rundt, fokuset ble heeelt på jordet og selvutløser er rett og slett noe dritt. 

Jeg er forresten i Gjerstad nå, hos mine besteforeldre. Drar hjem i morgen, og da har jeg altså vært her i 2 uker! Lager et lite innlegg om hva jeg har gjort de ukene senere, siden jeg ikke akkurat har vært den flinkeste til å oppdatere denne bloggen. Skrives

- MARTINE ANDREA

Hyttekos


Kortspill- ludo- fisking- bading- peis- ikke internett- ikke tv- båt

- Trine Emilieonnellinen perhe

I dag var vi på graven til oldemor siden hun egentlig ble 93 år i dag.. Så dro vi ut på en båttur siden været var helt greit, etter vi hadde grillet ferdig startet det jo såklart å regne så da dro vi hjem før vi dro avgårde til slektstreff. Veldig koselig å møte hele familien, når vi bare har muligheten til å se de en gang i året. 
vet det blir en del bilder, men syns det er veldig vanskelig å plukke ut bare noen få, så håper det går greit.
- Trine Emilie

Sørlandet- Kvinesdal

Vi er endelig kommet frem til leigheten vår på Sørlandet! For dere som lurer så ligger den i Kvinesdal. Hele familien til pappa bor her så vi er her nede hver sommer. 
I dag har vi bare pakket ut og vært en tur på stranden og spist is! Det er utrolig fint vær, i dag tidlig var det hele 23 grader og skyfri himmel! 4
- Trine Emilie

FERIE!

Da var det sommerferie for meg også! Endelig. Jeg reiser på hytten til uken og Portugal etter det, gleder meg så utrolig mye. 

 
Hva skal dere i ferien?
- Trine Emilie
Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennAugust 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011


Blogg
Gjeste innlegg
Martine
Martine - Bilder
Meninger
Måndens blogger
Outfit
Trine
Trine&Martine
Video

bilde
hits