280612

Det er så fint vær fortiden, bare utrolig dumt jeg jobber å må tilbringe 7 timer inne hver dag.. Kjenner det blir kjempe deilig med helg i morgen. For de som lurte på hvor jeg jobber så jobber jeg i E-co. Jeg gjør da det som de ikke får gjort, som å klippe plener, vaske kontorer ol. Heldigvis bare 1 uke igjen nå.
 
Trine Emilie


Allsang på grensen - mobil innlegg

Hei dere!
Da sitter jeg altså i kø for å komme inn på allsang på grensen!

Trine sa at jeg burde blogge oftere, men siden jeg er på hytta nå uten internett, så slenger jeg ut noen mobil innlegg.

Herligste Beste <3

Håper dere alle har hatt en strålende start på sommerferien! Skrives

Denne sommeren:

Noen som lurte på hva vi skulle gjøre i sommer og jeg kan jo såklart svare på hva jeg skal. Først og fremst skal jeg jobbe en del..  Men etter det skal jeg:

♥ Være i leiligheten på Sørlandet/ Kvinesdal.♥ Ut på båtturer med båten♥ Tilbringe en uke i Portugal med 4 av verdens beste jenter! 

♥ Shoppingtur til London med familien- Trine Emilie
 


 

  

Avslutningstur for 10ende trinn!

Fra mandag til onsdag var hele 10ende trinn i Trysil på avslutningstur. Det var tre aktiviteter vi skulle delta på som var paintball, juving og rafting. Jeg er veldig pinglet så jeg turte ikke bli med på paintballen og mye av juvingen. Juving er noe av det skummleste jeg har gjort i hele mitt liv, jeg var skikkelig redd og gråt. For de som ikke vet hva juving er så er det veldig mye forskjellig, man hopper i fosser, svømmer i sterke strømmer, slenger seg ned i strømmer og fosser osv. Mens rafting derimot var kjempe gøy! Det var en super tur. I morgen er det vitnemålsutdeling, kommer til å savne verdens beste klasse. Men det blir også veldig gøy og begynne med noe nytt, ny skole, ny lærer og nye medelever. 
- Trine Emilie

STOKASTOKA!

På mandag reiser 10. trinn på klassetur til Trysil! Men ettersom jeg skal på to møter i morgen må jeg blogge i dag. 
Vi reiser som sagt på mandag og kommer hjem på onsdag, men da er det full øving til avslutningen med vitnemålsutdeling så det blir desverre ikke noe ordentelig blogging fra meg før på fredag da sommerferien starter! Tar jo med kamra så dere får se bilder da vi kommer hjem 

 


- Trine Emilie

Siste skoledag i bilder + outfit

Hei dere!

I dag var det siste skoledag på ungdomsskolen. Mange tårer og mange smil. Selv, syns jeg det ikke var så trist fordi jeg gleder meg sånn til videregående og sommeren. Men tror bare det ikke har gått helt opp for meg enda, fordi det er jo egentlig veldig trist å dra i fra klassen sin og kanskje miste kontakt med mange venner.

Here's my day in pictures

 

Noen gledet seg til videregående....Mens andre ikke

Skriver hilsner i årboken da

 

Dette hadde jeg på meg i dag:


Bluse - Bikbok / Bukse - Bershka / Armbånd - H&M, Chanel, Panduro (Pandoru?)

 
Klokke - USA (julegave) / Armbånd - Accesories


Syns du det er trist å slutte på skolen? 

 

-Andrea  

 

Andrea, månedsbloggeren

Heisann alle lesere!
Jeg heter Andrea Angell og er da den nye månendsbloggeren til Martine og Trine. Jeg kommer til å legge inn noen innlegg i en måned fremover.

Tenkte det var greit med litt generelt om meg før jeg vier dere inn i livet mitt. Neida. Men uansett, mitt fulle navn er Andrea Louise Angell Paaske og jeg kommer i fra kommunen Nittedal, som da er nesten like bondeland som Skiptvet. Det ligger rett utenfor Oslo og det er kjempekoselig her. Jeg kjenner Martine og Trine gjennom Fristil for litt over et år siden og etter det så har vi hatt kontakt, kjempekoselig! Jeg går i 10. klasse på Li, så er like gammel som M&T. 

Fritiden min går til venner og fotball. Jeg spiller i SF Grei og fotball er virkelig livet mitt. Elsker det!! Og kan virkelig ikke vente til fotballcupen i Italia i sommer. 

Dette var litt om meg, kommer et innlegg senere i dag om siste skoledagen i 10. klasse og outfit osv. Så følg med!

-Andrea   

 

Ny måndensblogger!

Husker dere da Johann var "måndesblogger"? se i arkivet under kategorien "måndesblogger" for å lese innleggene hans.

Men skal et nytt menneske få prøve seg litt på bloggfronten, og denne gangen en jente med navn Andrea♥ 

Mer informasjon om hvem hun er og hvor lenge hun skal blogge skal hun lage ett innlegg om snart, så gled dere !

 

- M&T

Helgen

Heihei alle våre kjære lesere der ute!

Må bare si dere det at vi er ferdig med muntligeksamen! En utrolig herlig følelse. Trine kom opp i norsk og Martine naturfag, for dere som lurer på det. 

Ellers så skulle vel egentlig dette innlegget blitt postet for ett par dager siden, men det er først nå vi har tid. Helgen var hvertfall utrolig morsom. Fem herlige jenter kom hit til bondelandet på fredag og dro igjen på søndag. I løpet av helgen gjorde vi jo en del YOLO- ting, som alltid er like morsom. Så fikk vi teipet litt på verdensteipen. Hvis dere ikke har hørt om den så besøk bloggen dems >HER<.


- M & T

Bursdag

♥Herlige gjengen


Konfirmant - MaritaFor litt siden tok jeg konfirmasjons bilder av Marita! Her er noen av de. 

 


- Trine Emilie


Last summer.

Det meste av sommeren i fjor var jeg i  båten og leilgheten vi eier på Sørlandet, finnes ikke noe bedre sted å være på om sommeren! Var også en liten tur i London. 
Her er noen bilder fra i fjor! Hva syns dere? - Trine Emilie

Rommet mitt!

Siden dere har spurt etter og få se bilder av rommet mitt etter jeg pusset det opp tenkte jeg at jeg kunne vise dere det nå! - Trine Emilie

Sofie

Verdens nydligste jente♥Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennJuni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011


Blogg
Gjeste innlegg
Martine
Martine - Bilder
Meninger
Måndens blogger
Outfit
Trine
Trine&Martine
Video

bilde
hits