God morgen!

Nå skal jeg bare pakke de siste tingene, så reiser jeg avgårde til Oslo og blir der resten av helgen. Gleder meg kjempe mye, Oslo er så fantastisk! Ha en fin dag. Trine Emilie

Chanel 533 April
Tror dette er en av de fineste rødfargene jeg har sett, det er fra vår kolleksjonen til chanel! Hva syns dere om den? - Trine Emilie

 

Videoblogg- Martine

Bildene -210211
Her er bildene som ble tatt i dag. Malin har tatt alle bildene som er av oss sammen, hun er så utrolig flink. Om noen av dere vil lage header så hadde vi blitt veldig takknemmelige for det. Da kan dere i såfall sende den til matetwins.blogg@hotmail.com   Utrolig deilig tempratur ute i dag, fantastisk å se at snøen startet å smelte bort.  Hva syns dere om bildene? Trine Emilie

 

moutfit

Bukse- Primark // Genser- Miss selfridge // Jakke- Carlings // Sjerf- ? // Sko- Converse // 

Ha en fin dag dere! ♥

 

- Martine

popper med verdens beste!

sitter å koser meg med verdens beste hun har poppet popcorn til oss, vi har akkurat vært ute å tatt bilder, som dere skal få se senere idag!

- Trine Emilie

Instagram!

Follow meg på instagram: Trineemiilie

Har du instagram?
-Trine Emilie

Mbmj mac-futeralet.

Da jeg og Martine var i Bærum i helgen kjøpte begge seg Marc by Marc Jacobs mac/pc-futeralet (kjøpt på Sandvika på Mark+Brandy. 15tommer kostet 500 og 13tommer kostet 400 ) Vet de også har de samme på eger i Oslo. Den er superfin og den beskytter macen kjempe bra, så denne er perfekt om du har med deg macen/pc over alt.

Boksen som følger med er kjempe fin til å ha koster eller lignende i.

- Trine Emilie

Herlig helg!

Hallo dere! 

Tenkte bare og oppsummere våres helg. Ble bare Iphone bilder siden ingen hadde med speilrefleks. Ikke den beste kvaliteten, men bedre en ingenting! Trine har tatt en del av bildene

Men på fredag tok jeg og Trine toget til Oslo. Gikk litt og handlet og slikt før vi møtte noen jenter fra et kurs vi var på i 9. klasse. Vi spiste på Fridays og gikk til spikersuppa og tok et lite intervju med noen tilfeldige folk vi møtte. SUPER GØY!


 
Søte jentene Elise, Andrea, Emilie, Hilda & Dina ♥Etter de måtte dra, gikk vi til Onkelen til Trine og sov over der. Som forresten bor i en suuuper fin leilighet. På lørdagen dro vi til Bærum, også kalt Sandvika Storsenter. Der vi møtte noen venner, blant annet "eks måndensblogger" , Johann.  ( Hvis dere ikke husker noen av innleggene hans, se på sidelinjen og under den kategorien som heter "måndensblogger" der ligger alle innleggene hans!)
Nils & Thomas som var med Johann, koslige gutter!

 

Så etter en del timer i Sandvika, dro vi tilbake til Skiptvet og der ble det jentekveld og overnatting med jentene, koselig!♥


Så dette var da min/våres helg!

Hva gjorde du?

- Martine

Video! Spania

Har redigert en video fra Spania, brukte 15 minutter på den så det er ikke noe store saker, men her er den hvertfall.

 Hva syns du?
Trine Emilie 

London - mobil innlegg

Heihei!
Noen få bilder jeg redigerte raskt i vintage cam på iphonen. Kommer flere innlegg fra London når jeg har ordnet macen, blant annet innkjøpet og slikt!

- martine

Handy

Vi var i Oslo i dag og kjøpte litt nye ting til rommet, alt er nesten klart nå. Bortsett fra at sofaen jeg skal ha ikke kommer før i uke 12.Jeg er så handy, så jeg satte opp bordet mitt selv, nesten. Martine er forresten i London nå og hun kommer tilbake på onsdag og da har hun lovet å blogge.


-Trine Emilie

London Neste -mobil innlegg

Nå sitter jeg på Torp og venter på flyet til London, som så klart er forsinket.
Skal være i London i 4 dager, og drar med min søster, mamma og beste (bestemor)! Blir nok koselig. Kommer oppdateringer hvis jeg får mulighet. Og hvis ikke, så kommer det innlegg om innkjøpet når jeg kommer hjem!Nydelig vær ute idag! Helt blå himmel, sol og is på vannet. Vakkert.

Hva skal dere i helgen ?

-martine

090212

Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte i spania, siden noen har spurt om det. Kjøpte det aller meste på flyplassen. Hva syns dere?
- Trine Emilie

Basse besøk!

verdens beste er her, vi har akuratt tjent fett med mat, ikke spør hva vi har gjort. Vi har også hatt en aldeles så liten photoshoot. Her er de beste.


shutterhades er "inn" igjen dette året.


- Trine Emilie & Martine Andrea

Forget your boyfriend!Disse er så utrolig fine, har så lyst til å kjøpe de!  Hva syns dere? og hvilken farge er finest?

-Trine Emilie
 

You make me smile!

- Trine Emilie
Hjemme spa

Hadde en liten "spakveld" istad. Utrolig deilig å bare slappe av helt noen ganger, og ikke tenke på noen ting. Prøver faktisk å få til slik at jeg har "spakvelder" hver søndag. Har bare funkert 2 av 4 søndager, men skal nok bli flikere til det også!

Grunnen til at jeg ikke har blogget på en stund er at macen min er ødelagt, og har ennå ikke kommet hjem fra reprasjon. Og det har da betydd at jeg enten ha måtte blogge fra ipaden eller iphonen, men føler ikke det blir så bra ( gjør foressten det nå). Orker uansett ikke å ha en blogg der jeg MÅ blogge hver da, så da kommer det heller innlegg fra meg, da det passer meg !

-martine

Night in Spain.

Har redigert noen av bildene jeg tok i Spania. De er reigert i photoshoop og picasa og er tatt med canon eos 550D. Har tatt alle bildene selv, men jeg syns bildet blir ødelagt om man skriver sånn: Trine Holm under dem så jeg velger å ikke gjøre det.
- Trine Emilie

Give me something to do and my Sunday is saved.

Hater virkelig søndager mer enn noe annet. Så i dag fortsatte jeg og male på rommet mitt, vi pusser opp alle soverommene. Tenkte dere skulle få se når jeg har fått møblene.
- Trine EmilieHer kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennJuni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011


Blogg
Gjeste innlegg
Martine
Martine - Bilder
Meninger
Måndens blogger
Outfit
Trine
Trine&Martine
Video

bilde
hits