Fler bilder fra Spania.

Her kommer mere bilder fra Spania siden mange av dere ville se mer. Grunnen til at jeg ikke legger ut så mange bilder av familien og vennefamilien er fordi de ikke vil det.

 
- Trine Emlieøving og ny start?
Nå sitter jeg her og prøver og øve til en naturfagsprøve vi har imorgen. Men som alltid så er jeg utrolig dårlig på å øve. Stoffet er ikke så vanskelig, men det å øve er vanskelig..og kjedelig. 

 

OGSÅÅÅ.. Jeg trur jeg og Trine skal starte å blogge for fult igjen snart. Enkelt å si det, men ganske vanskelig å holde det. Men det er jo lov å håpe! Skjer jo hvertfall en del i helgen som kan være artig å blogge om!

 

- Martine

Tilbake.

Tilbake hjemme i kalde Norge etter 15 fantastiske dager i Spania! Virkelig elsker Spania, skulle gjerne bodd der. Vurderer å flytte ditt for en periode når jeg blir eldre. Fikk kjempe mange spm ang turen hit på Facebook så jeg bare samler opp alle sammen og tar en videoblogg i løpet av de neste ukene. Så om du lurer på noe er det bare å spørre. Mobilblogger så blir bare iPhone bilder fra paradiset, kommer ordentlige bilder i morgen.

Noe du lurer på ?
- Trine Emilie

Helgen

Vært ganske opptatt hele uka, men helga har vært topp!
Jentekveld både på fredag og lørdag var kjempe koselig!
Og siden jeg ikke tok noen bilder med kamera, slenger jeg med noen instagram bilder jeg tok igår.

Håper dere også har hatt en bra helg!

Kommer nok også en video imorgen, så følg med !

- martine

Spania!Vi fikk internett i går så derfor jeg ikke har fått blogget. Har det super fint i Spania. Håret blir bleiket, huden blir brun, man kan gå i kjoler hele døgnet, ligge å grille på stranden hver dag. Herlig. For de som lurer så leier vi leilighet her nede, noe vi gjør hvert år. Vi er her i 15 dager og er i Gran Canaria. Leiligheten ligger i Amadores, hvor de har verdens fineste strand som er utrolig kjent fordi vannet er lyse lyse blått og all sanden er hentet fra Sahara! Kommer flerer bilder når jeg kommer hjem.
- Trine Emilie

Bilder fra fotoshot - del 2


Var utrolig morsomt å være i studioet hos Haslien og ta slike bilder av venner. Setter veldig pris på at jeg fikk et slikt tilbud av dem da jeg var på utplassering der! 

Les mer om da vi var der på bloggen til Jeanett her: http://www.haslien.no/blogg/?p=3178 , utrolig fin blogg og kjempe mange fine bilder foressten !


- Martine

Husker dere?

Husker dere da jeg var hos Haslien fotografene og fikk låne studioet? Ganke lenge siden, men da tok jeg jo hvertfall noen bilder av venninene mine. Men så skjedde det så utrolig mye etter jeg hadde tatt dem, så jeg rakk bare redigere halvparten av dem, og glemte de litt. Så fikk jeg jo såklart utrolig dårlig sammvittighet etterhvert, men nå er hvertfall de fleste klare. 

Her er noen av dem:kommer flere!

 

- Martine

alene i 2 uker..

Hallo dere! 

Må bare først beklage for at videoen ikke funker, men vi har tatt med på offentli, så jeg veit rett og slett ikke hva som har skjedd. Er ikke så flink på slike ting heller, så veit ikke hva jeg skal gjøre..

Men så, over til overskriften. Nå har min kjære bloggpartner dratt til syden i 15dager, så det betyr nok at det er bare jeg som må holde den bloggen oppe. Kan jo hende hun poster noen innlegg, men veit jo ikke hva hun prioriterer.

Men siden jeg skal blogge alene da, så veit jeg egentlig ikke helt åssen det skal gå. Har nok ikke den største blogglysten fortiden, føler egentlig jeg bare blogger til en vegg. Så hvis dere vil ha noen innlegg, så les bloggen og kommentere så kommer det nok flere innlegg! 

 

Og hvis dere har noen forslag til hva dere vil se på bloggen her av innlegg eller videoer, så tar jeg imot alle forslag! Har egentlig ikke den beste fantasien fortiden..

 

- Martine 

svar, Del 2 -video

Håper du fikk svar på det du lurte på ! 

 

- T&M

Svar , Del 1 - video

Trykk på den snøknappen, nederst på filmen! Så kommer det snøfnugg, søtt ♥

Kommer snart Del 2 !

 

- Trine & Martine 

Hyggelig kveld Hadde en kjempe koselig kveld igår. Først middag hos oss med familien og to andre familier, også var jeg med venner hos Karen etterpå. Håper dere også hadde en hyggelig kveld ! ♥

- Martine


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennJuni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011


Blogg
Gjeste innlegg
Martine
Martine - Bilder
Meninger
Måndens blogger
Outfit
Trine
Trine&Martine
Video

bilde
hits