Spør meg om Trine!

Da er det min tur til å svare dere på spørsmål om Trine!

Så spør i vei i kommentarfeltet, så svarer jeg på video før september, lover!

 

- Martine

Gull.
Hvorfor vi er bestevenner↑
Gulljenta på besøk!  I går var  jeg i Gøteborg hele dagen, på Liseberg med Camilla! Utrolig koselig og morsomt. Camilla fikk meg for første gang med i " opp skjuvet" eller noe.Noe jeg aldri har turt før. Det handler om å komme seg ut av komfortsonen sin og endelig turte jeg det! haha. Nå skal jeg kose meg videre med 

Ida, så blågggeees vi i morgen!

- Trine Emilie.

VideobloggHer er svarene på spørsmålene som ble stilt om Martine. Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og beklager så mye at det tok så lang tid men jeg har vært syk en stund som dere sikkert hører. Hva vil dere vi skal blogge om? Har ingenting å dele fortiden..

- Trine Emilie.

Verdens beste ferie!m

oi, ble veldig mange bilder, men håper det går bra! Skolen nærmer seg og jeg har uten tvil hatt tidenes beste ferie! Jeg var så heldig og få tilbringe 1 uke i vakre Portugal med verdens beste venniner.  Mange av dere lurte på om vi reiste alene og det gjorde vi, men Stinas far var der nede og han var sammen med oss på kveldene, ellers kunne vi gjøre som vi ville. Vi lå for det meste på stranden utenom den ene dagen vi var på shopping på det sykeste kjøpesenteret jeg har vært på. Vi var på øya iha del armona, og vi ble kjent med kjempe mange herlige mennesker. Håper at vi en gang kan reise tilbake dit sammen.

Trine Emilie.

you know it's summer when you can take pictures in the field.

Her er noen av bildene som jeg og lillesøsteren min tok i dag! Vet det er veldig mange, men det er så utrolig vanskelig og bare velge ut noen få. Bildene er redigert veldig forskjellig, men alikevel likte jeg de veldog godt siden solen var på vei ned. Hva syns dere om de?

- Trine Emilie

NattingHar tilbragt den siste natten med Ida Sofie x2! Veldig koselig og være med så herlige jenter. Herman prøvde å ta noen bilder  av oss og resultatet ser du over. Haha. 

- Trine Emilie

Spør meg om Martine!

Tenkte jeg skulle ha en liten spørsmålsrunde hvor dere kan spørre meg om ting om Martine også svarer jeg på det med videoblogg i slutten av neste uke. Så pøs på med spørsmål nå!


- Trine Emilie

Siste kveld sammen!

 

Se så vakker hun er♥

Nå er dagen kommet, i morgen flytter min kjæreste bestevenn til Tynset. Men selvom hun flytter skal vi fortsatt blogge sammen, siden vi såklart fortsatt er bestevenner!

Noen av dere lurte  hvordan ting ville bli når Martine flytter og det blir ikke noe anderledes enn at vi kanskje bare får se hverandre 1 gang i mnd. Også håper jeg at hun flytter tilbake neste år, for jeg klarer meg faktisk ikke uten hun..  

- Trine Emilie

Portugal next!

Da sitter vi på flyet til Portugal, Faro! Drar med de herlige jentene og skal være der 1 uke! Snakkes når vi kommer hjem!

Hyttekos


Kortspill- ludo- fisking- bading- peis- ikke internett- ikke tv- båt

- Trine Emilieonnellinen perhe

I dag var vi på graven til oldemor siden hun egentlig ble 93 år i dag.. Så dro vi ut på en båttur siden været var helt greit, etter vi hadde grillet ferdig startet det jo såklart å regne så da dro vi hjem før vi dro avgårde til slektstreff. Veldig koselig å møte hele familien, når vi bare har muligheten til å se de en gang i året. 
vet det blir en del bilder, men syns det er veldig vanskelig å plukke ut bare noen få, så håper det går greit.
- Trine Emilie

Sørlandet- Kvinesdal

Vi er endelig kommet frem til leigheten vår på Sørlandet! For dere som lurer så ligger den i Kvinesdal. Hele familien til pappa bor her så vi er her nede hver sommer. 
I dag har vi bare pakket ut og vært en tur på stranden og spist is! Det er utrolig fint vær, i dag tidlig var det hele 23 grader og skyfri himmel! 4
- Trine Emilie

FERIE!

Da var det sommerferie for meg også! Endelig. Jeg reiser på hytten til uken og Portugal etter det, gleder meg så utrolig mye. 

 
Hva skal dere i ferien?
- Trine Emilie280612

Det er så fint vær fortiden, bare utrolig dumt jeg jobber å må tilbringe 7 timer inne hver dag.. Kjenner det blir kjempe deilig med helg i morgen. For de som lurte på hvor jeg jobber så jobber jeg i E-co. Jeg gjør da det som de ikke får gjort, som å klippe plener, vaske kontorer ol. Heldigvis bare 1 uke igjen nå.
 
Trine Emilie


Allsang på grensen - mobil innlegg

Hei dere!
Da sitter jeg altså i kø for å komme inn på allsang på grensen!

Trine sa at jeg burde blogge oftere, men siden jeg er på hytta nå uten internett, så slenger jeg ut noen mobil innlegg.

Herligste Beste <3

Håper dere alle har hatt en strålende start på sommerferien! Skrives

Denne sommeren:

Noen som lurte på hva vi skulle gjøre i sommer og jeg kan jo såklart svare på hva jeg skal. Først og fremst skal jeg jobbe en del..  Men etter det skal jeg:

♥ Være i leiligheten på Sørlandet/ Kvinesdal.♥ Ut på båtturer med båten♥ Tilbringe en uke i Portugal med 4 av verdens beste jenter! 

♥ Shoppingtur til London med familien- Trine Emilie
 


 

  

Avslutningstur for 10ende trinn!

Fra mandag til onsdag var hele 10ende trinn i Trysil på avslutningstur. Det var tre aktiviteter vi skulle delta på som var paintball, juving og rafting. Jeg er veldig pinglet så jeg turte ikke bli med på paintballen og mye av juvingen. Juving er noe av det skummleste jeg har gjort i hele mitt liv, jeg var skikkelig redd og gråt. For de som ikke vet hva juving er så er det veldig mye forskjellig, man hopper i fosser, svømmer i sterke strømmer, slenger seg ned i strømmer og fosser osv. Mens rafting derimot var kjempe gøy! Det var en super tur. I morgen er det vitnemålsutdeling, kommer til å savne verdens beste klasse. Men det blir også veldig gøy og begynne med noe nytt, ny skole, ny lærer og nye medelever. 
- Trine Emilie

Konfirmant - MaritaFor litt siden tok jeg konfirmasjons bilder av Marita! Her er noen av de. 

 


- Trine Emilie


Last summer.

Det meste av sommeren i fjor var jeg i  båten og leilgheten vi eier på Sørlandet, finnes ikke noe bedre sted å være på om sommeren! Var også en liten tur i London. 
Her er noen bilder fra i fjor! Hva syns dere? - Trine Emilie

Rommet mitt!

Siden dere har spurt etter og få se bilder av rommet mitt etter jeg pusset det opp tenkte jeg at jeg kunne vise dere det nå! - Trine Emilie

Sofie

Verdens nydligste jente♥


perfect summer watch

Søte bestemor og bestefar kom hjem fra Malaga med det jeg sa jeg hadde ønsket meg. En nydelig klokke som bli perfekt til solbrun hud og hvite topper!  
Den minner egentlig litt om marc jacobs klokkene som fortiden står høyeste på ønskelisten.

- Trine Emilie 


 

Grillkveld med jentene!

I går grillet alle jentene sammen, utrolig koselig. Elsker at sommeren er kommet.

Trist at det bare er 20 dager igjen hvor alle jentene går på samme skole.. 

 Godinger <3

- Trine Emilie


 

Helgen i Vikingskipet!

Har tilbragt hele helgen i vikingskipet, siden lillesøsteren min og laget skulle delta på h20 storhamarcup! utrolig koselig med cup, savner skikkelig å spille håndball nå. 
Laget til søsteren min gjorde det veldig dårlig så de havnet i B-sluttspillet, men så skjedde snudde det seg og de spilte utrolig bra og kom seg helt til finalen som de skulle
spille mot selveste Hamar.  Utrolig spennende kamp, og de scorte i siste minutt og vant derfor med et mål og ble nr 1 i B- Sluttspillet.

 - Trine Emilie

SIden sist!

Jeg og Martine har bestemt oss for å begynne å blogge igjen. Det er utrolig gøy å blogge, men det krever ganske mye tid. Og vi er inne i siste halvdel av tiendeklasse så det er mye stress fortiden. Tiden strekker rett og slett ikke til. Men om ca 2 uker er det kun eksamen som gjenstår. Altså ferdig med alle tentamner og prøver, herlig! Så vi skal hvertfall prøve å blogge mer fremover! Her er noen bilder fra jeg var i Oslo med Farmor og lillesøster. Bodde på verdens fineste hotell.  Trine Emilie


 

Chiller in Tynset

 

Hello!

Nå er vi i Tynset. Karen og Trine kom hit på torsdag og siden da har vi bare chillan og kost oss med mat og filmer. Så nå skal vi spise enda mer mat, så hvem vet om det kommer en video i kveld eller om en måned?

Snækkas 

 

- Martine (Trine)

Lillesøster- Dip dye

Dip dye er så utrolig rått! Skulle veldig gjerne ønske jeg hadde blondt hår for da skulle jeg gjort det ofte. Her er noen bilder av lillesøster. 


- Trine Emilie

Maren Vik.

De aller fleste har en favoritt blogg, en blogg som de går inn på med en gang de skrur på pcen. Min Favoritt blogg er Maren sin. Maren er en 17 år gammel jente. For 4 år siden fikk hun diagnosen Spiseforstyrrelser. Hele 5 ganger har hun vært innlagt på sykehus. Jeg har følgt bloggen hennes i nesten 2 år. Hun er kjempe inspirerende og jeg blir så glad av å lese bloggen hennes. Måten hun takler alt på er beundringsverdig. Pågangsmoten og viljestyrken er helt fantastisk. Maren er kjempe flink til å ta bilder.Maren er utrolig nydelig og øynene hennes er så fine. Det jeg liker så godt med Maren og blogge hennes er at hun er ikke slik som alle andre bloggere. Hun blogger ikke bare om " den nye veska til 10 000" og alt sånn der. Hun blogger mer om de viktige tingene her i livet, familie og venner. 


(Alle bildene er fra Maren sin blogg)

Anbefaler virkelig alle å ta en titt på denne bloggen,  http://marenviks.blogg.no/. Stå på Maren, du er nydelig ♥

- Trine Emilie 

God morgen!

Nå skal jeg bare pakke de siste tingene, så reiser jeg avgårde til Oslo og blir der resten av helgen. Gleder meg kjempe mye, Oslo er så fantastisk! Ha en fin dag. Trine Emilie

Chanel 533 April
Tror dette er en av de fineste rødfargene jeg har sett, det er fra vår kolleksjonen til chanel! Hva syns dere om den? - Trine Emilie

 

Videoblogg- Martine

Bildene -210211
Her er bildene som ble tatt i dag. Malin har tatt alle bildene som er av oss sammen, hun er så utrolig flink. Om noen av dere vil lage header så hadde vi blitt veldig takknemmelige for det. Da kan dere i såfall sende den til matetwins.blogg@hotmail.com   Utrolig deilig tempratur ute i dag, fantastisk å se at snøen startet å smelte bort.  Hva syns dere om bildene? Trine Emilie

 

popper med verdens beste!

sitter å koser meg med verdens beste hun har poppet popcorn til oss, vi har akkurat vært ute å tatt bilder, som dere skal få se senere idag!

- Trine Emilie

Instagram!

Follow meg på instagram: Trineemiilie

Har du instagram?
-Trine Emilie

Mbmj mac-futeralet.

Da jeg og Martine var i Bærum i helgen kjøpte begge seg Marc by Marc Jacobs mac/pc-futeralet (kjøpt på Sandvika på Mark+Brandy. 15tommer kostet 500 og 13tommer kostet 400 ) Vet de også har de samme på eger i Oslo. Den er superfin og den beskytter macen kjempe bra, så denne er perfekt om du har med deg macen/pc over alt.

Boksen som følger med er kjempe fin til å ha koster eller lignende i.

- Trine Emilie

Video! Spania

Har redigert en video fra Spania, brukte 15 minutter på den så det er ikke noe store saker, men her er den hvertfall.

 Hva syns du?
Trine Emilie 

London - mobil innlegg

Heihei!
Noen få bilder jeg redigerte raskt i vintage cam på iphonen. Kommer flere innlegg fra London når jeg har ordnet macen, blant annet innkjøpet og slikt!

- martine

Handy

Vi var i Oslo i dag og kjøpte litt nye ting til rommet, alt er nesten klart nå. Bortsett fra at sofaen jeg skal ha ikke kommer før i uke 12.Jeg er så handy, så jeg satte opp bordet mitt selv, nesten. Martine er forresten i London nå og hun kommer tilbake på onsdag og da har hun lovet å blogge.


-Trine Emilie

London Neste -mobil innlegg

Nå sitter jeg på Torp og venter på flyet til London, som så klart er forsinket.
Skal være i London i 4 dager, og drar med min søster, mamma og beste (bestemor)! Blir nok koselig. Kommer oppdateringer hvis jeg får mulighet. Og hvis ikke, så kommer det innlegg om innkjøpet når jeg kommer hjem!Nydelig vær ute idag! Helt blå himmel, sol og is på vannet. Vakkert.

Hva skal dere i helgen ?

-martine

090212

Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte i spania, siden noen har spurt om det. Kjøpte det aller meste på flyplassen. Hva syns dere?
- Trine Emilie


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennAugust 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011


Blogg
Gjeste innlegg
Martine
Martine - Bilder
Meninger
Måndens blogger
Outfit
Trine
Trine&Martine
Video

bilde
hits